Βρήκε τον... δάσκαλό του ο Μαουρίσιο!

Από paok24.com: Πρόκειται για τους αφανείς ήρωες μιας παρέας, μιας οικογένειας. Είναι πάντα στο πλευρό των παικτών και τους εμπιστεύονται με κλειστά μάτια!
Πηγή: paok24.com
Βρήκε τον... δάσκαλό του ο Μαουρίσιο!

Ο Ανέστης Ασλανίδης έχει αναλάβει προσωπικά τον Ζοσέ Μαουρίσιο, με τους δύο να περνούν αρκετές ώρες καθημερινής προπόνησης δεδομένου πως ο Βραζιλιάνος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα στην παρούσα φάση.

Ο «Μάου» έχει αφεθεί στα χέρια του έμπειρου Ανέστη Ασλανίδη, ο οποίος έχει αναλάβει προσωπικά και τον αρχηγό του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά εδώ και αρκετά χρόνια ενώ υπάρχει ανάμεσά τους και οικογενειακή σχέση.

Μάλιστα, ο Ασλανίδης είχε βρεθεί από την πρώτη στιγμή και στην Πορτογαλία, στο πλευρό του Βιεϊρίνια, προκειμένου να τον στηρίξει αλλά και να τον αναλάβει προσωπικά δεδομένου πως υπήρξε δίπλα του και τον βοήθησε όσο κανείς και στον πρώτο σοβαρό τραυματισμό που είχε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ στην Βόλφσμπουργκ.

Όσο για τον έμπειρο γυμναστή; Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στην προπονητική ποδοσφαίρου, κάτοχος διπλώματος UEFA A και Coerver youth diploma.

Ως προπονητής ξεκίνησε από την ακαδημία Γ. Κούδα και το 2012 δημιούργησε την ακαδημία Νεάπολης Αντρέ Βιερίνια.

Στον ΠΑΟΚ εργάζεται από το 2014, αρχικά στην Κ12, στην συνέχεια στην Κ9, στην Κ15, στην Κ17 και πλέον ανήκει στο δυναμικό της μεγάλης ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...