NOVA: «Σε εκκρεμότητα τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ»

Από soccerplus.gr : Θέση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε το συνδρομητικό κανάλι, η οποία μέσω επίσημης ενημέρωσης τονίζει πως τα τηλεοτικά δικαιώματα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ παραμένουν σε εκκρεμότητα
Πηγή: soccerplus.gr
NOVA: «Σε εκκρεμότητα τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ»

Λίγη ώρα μετά τη κυβερνητική σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, παρόντος του Αλέξη Τσίπρα, όπου αποφασίστηκε να υιοθετηθούν οι προσφορές της ΕΡΤ, προς ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΟΦΗ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, ήρθε και η επίσημη θέση της NOVA για το θέμα.

Για τα τηλεοπτικά δικαίωματα του ΠΑΟΚ τονίζεται:

«Σε εκκρεμότητα τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
 
Καμία ουσιαστική εξέλιξη στα  τηλεοπτικά δικαιώματα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν καθώς δεν υπήρξε καμία σχετική δεσμευτική απόφαση του Διοικητικού συμβουλίου της ΕΡΤ.

Στην εκπνοή της προεκλογικής περιόδου, το μόνο που τελικά έγινε , ήταν  μια   πολιτική  σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου παρουσία του Πρωθυπουργού με αποτέλεσμα μια… ανακοίνωση που ουσιαστικά παραπέμπει το θέμα στο επόμενο ΔΣ που θα προκύψει μετά τις εκλογές!!!

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ είναι χωρίς τηλεοπτική «στέγη», καθώς η απόφαση θα ληφθεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ  που θα σχηματιστεί μετά τις εκλογές της Κυριακής 7 Ιουλίου. Κατά συνέπεια είναι ανοιχτό ακόμη το θέμα από που θα προβάλλονται οι εντός έδρας αγώνες του νταμπλούχου Ελλάδας για την επόμενη σεζόν».

Διαβάστε ακόμη...