«Πόκερ» για Ολιβέιρα!

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ αναζητά ενίσχυση στην μεσαία γραμμή και ο Σέρτζιο Ολιβέιρα, μετά και την θετική εισήγηση του Αμπέλ Φερέιρα είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας.
Πηγή: inpaok.com
«Πόκερ» για Ολιβέιρα!

Ο Πορτογάλος τεχνικός γνωρίζει την ποιότητα του συμπατριώτη του μέσου, που το περασμένο εξάμηνο αγωνίστηκε στην Θεσσαλονίκη και τον Δικέφαλο ως δανεικός από την Πόρτο.

Οι νταμπλούχοι έχουν κινήσει τις διαδικασίες για να ντύσουν ξανά στα «ασπρόμαυρα» τον 27χρονο διεθνή ποδοσφαιριστή, με τις διαπραγματεύσεις με τους «δράκους» να συνεχίζονται και είναι ιδιαιτέρως «σκληρές».

Όπως είχε αποκαλύψει το INPAOK, οι απαιτήσεις της Πόρτο την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή «έπεσαν» από τα 12 στα 7 εκατομμύρια ευρώ, ποσό ωστόσο που συνεχίζει να φαντάζει υψηλό, με τον Δικέφαλο να μην τα παρατάει, παραμένοντας στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους Πορτογάλους.

Στις τάξεις της Πόρτο υπάρχει και η σκέψη να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Σέρτζιο Ολιβέιρα, αφού η τρέχουσα συμφωνία εκπνέει το καλοκαίρι του 2020, και στην συνέχεια να παραχωρηθεί ως δανεικός σε κάποια ομάδα.

Αυτός θα μπορούσε να είναι και ένας τρόπος να τον επαναφέρει ο Δικέφαλος στην Θεσσαλονίκη, για την επερχόμενη σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...