Ο Ιβάν για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ!

Από sfina.gr: Η αποχώρηση του Μπάνε Πρέλεβιτς από την προεδρία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, έχει φέρει μια σχετική αδράνεια σε όλα τα θέματα της ομάδας μπάσκετ...
Πηγή: sfina.gr
Ο Ιβάν για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ!

... ενώ ο Θανάσης Κατσαρής, που δεν φαίνεται να ανησυχεί πολύ (!), έχει μεταθέσει το ραντεβού για τις αποφάσεις την ερχόμενη εβδομάδα, αλλά υπάρχει ένα θέμα, αρκετά σημαντικό, που έχει να κάνει με την συμβολή του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος μέχρι τώρα έχει βάλει αρκετά χρήματα στην ΚΑΕ και εάν έλεγε κάποια στιγμή ότι θέλει να μετοχοποιήσει αυτά τα χρήματα, θα ήταν σίγουρα ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ!

Η "επόμενη μέρα" για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ δεν μπορεί να μην έχει και... Ιβάν Σαββίδη! Θα ερωτηθεί, θα γίνει συζήτηση με τον κ. Κατσαρή, για το πώς σκέφτεται ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ να ενισςχύσει την προσπάθεια του τμήματος μπάσκετ, γι αυτό και θα είναι πάρα πολύ σοβαρή η συνάντηση Σαββίδη-Κατσαρή για την ΚΑΕ.

Μέχρι να μάθει ο πρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ τις προθέσεις του Ιβάν Σαββίδη, που είνει ευεργέτης ΚΑΙ του μπάσκετ, όπως άλλωστε έχει πει και ο ίδιος ο Πρέλεβιτς, δεν θα μπορέσει να "τρέξει" τις εξελίξεις, εκτός εάν του πει ο Ιβάν "θα μπει αυτός πρόεδρος και συνεχίζουμε...", οπότε όλα θα τελειώσουν θετικά.

Διαβάστε ακόμη...