Τελευταίο μήνυμα Κυρ-Κυρ πριν τις εκλογές

Από sfina.gr: Τελείωσε η προεκλογική εκστρατεία του Κυριάκου Κυριάκου, πρώην υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που κατεβαίνει υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝ.ΑΛ. στην Α΄Θεσσαλονίκης και με το τέλος της προσπάθειάς του, ανέβασε το παρακάτω κείμενο στα social media:
Πηγή: sfina.gr
Τελευταίο μήνυμα Κυρ-Κυρ πριν τις εκλογές

«Τελειώνει σήμερα για μένα η προεκλογική εκστρατεία. Νιώθω όμως ότι ξεκινάει μια νέα ζωή! Όλη η προίκα της προσωπικής επαφής με χιλιάδες πολίτες της Θεσσαλονίκης, η τριβή με τα προβλήματα τους και η διάγνωση των λύσεών τους, μου έχει δώσει την αυτοπεποίθηση ότι μπορώ να γίνω ένας συνεπής εκπρόσωπος της πόλης και των προοδευτικών πολιτών της στο Κοινοβούλιο.

Ήταν μια μάχη που ξεκίνησα με ενθουσιασμό και αγωνία. Σήμερα, 35 μέρες μετά, έχει διπλασιαστεί ο ενθουσιασμός και δεν υπάρχει πια καθόλου αγωνία. Έκανα όσα περισσότερα μπορούσα στον χρόνο που είχα.

Είμαι ενθουσιασμένος να πιάσω δουλειά στους ίδιους ρυθμούς και την ίδια διάθεση και για την πόλη και για το κόμμα μου, το ΠΑΣΟΚ.

Θα ήθελα όλη την εκτίμηση που εισέπραξα να την δω στην κάλπη. Θα ήθελα να μη λείπει ο κόσμος που μου έδειξε την ελπίδα του. Θα ήθελα να μην δω επιφύλαξη ότι είμαι «σαν τους άλλους».

Δεν με τρομάζουν οι μάχες. Δε με τρομάζει καν να τις ξεκινάω μόνος. Με τρομάζει μόνο να μην έχω εσάς δίπλα μου!

Ραντεβού την Κυριακή το βράδυ με πίστη και χαμόγελο!».

Διαβάστε ακόμη...