«Δεν κάνει κίνηση για Ενρίκε η Ατλέτικο Παραναένσε»

Από sdna.gr: Η Ατλέτικο Παραναένσε ξεσκόνισε τον φάκελο του Πέδρο Ενρίκε, αλλά αποφάσισε να μην κάνει επίσημη κίνηση για τον παίκτη του ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
«Δεν κάνει κίνηση για Ενρίκε η Ατλέτικο Παραναένσε»

Σύμφωνα με βραζιλιάνικα Μέσα, ο Πέδρο Ενρίκε ήταν στα ραντάρ της Ατλέτικο Παραναένσε, η οποία έψαξε όλα τα στοιχεία για τον Βραζιλιάνο, προκειμένου να τον αποκτήσει από τον ΠΑΟΚ.

Η περίπτωση επαναπατρισμού του παίκτη στην «χώρα του καφέ» δεν προχώρησε, καθώς οι άνθρωποι της βραζιλιάνικης ομάδας που εξέταζαν την περίπτωση του, αποφάσισαν να μην ασχοληθούν.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται αυτήν την στιγμή στην Ολλανδία με τον ΠΑΟΚ, για το στάδιο της προετοιμασίας. Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου με τον Δικέφαλο λήγει το καλοκαίρι του 2020 και στόχος του έμπειρου μεσοεπιθετικού, είναι να πείσει τον προπονητή του ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ του ΠΑΟΚ για την επόμενη σεζόν.

Θυμίζουμε ότι ο Ενρίκε έχει δοθεί δανεικός τον Σεπτέμβριο του 2017 στην Καραμπαγκ για έξι μήνες και στην Αστάνα για άλλους 6 μήνες τον Σεπτέμβριο του 2018.

Ενδιαφέρον για τον παίκτη έχουν εκδηλώσει και άλλες ομάδες από την πατρίδα του, όπως η Ατλέτικο Μινέιρο και η Σαπεκοένσε.

Διαβάστε ακόμη...