Οι δοκιμές Φερέιρα και οι σκέψεις για Ροντρίγκο

Από sdna.gr : Οι πρώτες σκέψεις του Αμπελ Φερέιρα για τον Ροντρίγκο Σοάρες και η μετατόπιση του Βραζιλιάνου στο αριστερό άκρο της άμυνας. 
Πηγή: sdna.gr
Οι δοκιμές Φερέιρα και οι σκέψεις για Ροντρίγκο

Ήδη από το πρώτο φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Αλκμάαρ, ο Αμπέλ Φερέιρα έδωσε ένα πρώτο στίγμα των σκέψεων του αναφορικά με τον Ροντρίγκο Σοάρες δεδομένου πως τον μετατόπισε τα τελευταία λεπτά στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Τόσο χθες όσο και σήμερα ο Πορτογάλος τεχνικός δείχνει να εμμένει για Ροντρίγκο στα αριστερά, με τον ρόλο του 26χρονου να είναι ιδιαίτερα κομβικός στην εξέλιξη της σημερινή προπόνησης.

Ο Πορτογάλος δούλεψε καθ'όλη την διάρκεια του πρωινού στην ανάπτυξη, έχοντας δώσει εντολή ο αριστερός μπακ (χρησιμοποιήθηκαν σήμερα Ροντρίγκο Σοάρες και Γιαννούλης) να ανεβαίνει μόνιμα την πλευρά του σε έναν ρόλο φουλ μπακ και οι δύο μεσοεπιθετικοί να είναι πίσω από τον φορ σε ένα σχηματισμό 3-4-2-1 σε φάση επίθεσης.

Όπως αναφέραμε ήδη, εκείνοι που επιφορτίστηκαν με περισσότερη δουλειά σήμερα ήταν οι Ροντρίγκο και Γιαννούλης, με τον Έλληνα αμυντικό να έχει και έναν τετ-α-τετ με τον Αμπέλ Φερέιρα κατά την διάρκεια της προπόνησης. Όσο για τους δύο μεσοεπιθετικούς από τη μια ήταν ο Στοχ και ο Μπισεσβαρ και από την άλλη ο Πέλκας και Ενρίκε.

Διαβάστε ακόμη...