Τα θέλω του Φερέιρα

Από inpaok.com : Συνεχίζεται η πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία και αυτή την στιγμή ο Δικέφαλος δοουλεύει στο κομμάτι της τακτικής με τον Άμπελ Φερέιρα να δοκιμάζει άλλον σχηματισμό και όχι το αρχικό 4-4-2, με το οποίο αγωνίστηκε μάλιστα ο Δικέφαλος, κόντρα στην Άλκμααρ.
Πηγή: inpaok.com
Τα θέλω του Φερέιρα

Η μια ενδεκάδα της άσκησης αποτελείται από τον Πασχαλάκη στο τέρμα, τους Ίνγκασον και Χατζηισαΐα κεντρικό δίδυμο, τον Μάτος δεξιά και τον Σοάρες αριστερά. Οι Κάτσε-Μίσιτς, βρίσκονται στο κέντρο, ο Λημνιός στα δεξιά, ο Στοχ αριστερά, μπροστά ο Άκπομ και από πίσω του ο Μπίσεσβαρ, σε σχηματισμό 4-2-3-1.

Η άλλη ενδεκάδα αποτελείται με τερματοφύλακα τον Ζίφκοβιτς, Μιχάι και Κρέσπο κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ο Δεληγιαννίδης αγωνίζεται ως δεξί μπακ με τον Γιαννούλη να είναι στα αριστερά, στα κεντρικά χαφ βρίσκεται ο Ντούγκλας και παρτενέρ έχει τους Μελιόπουλο και Τσιγγάρα, οι οποίοι εναλάσσονται, δεξιά βρίσκεται ο Πέντρο Ενρίκε, αριστερά ο Ελ Καντουρί, μπροστά ο Μαρκόφσκι και από πίσω του ο Πέλκας.

Ο Άμπελ Φερέιρα τονίζει στους παίκτες του πως: «Θέλω να αλλάζουμε πλευρές γρήγορα, θέλω να ψάχνουμε παίκτη στην πλάτη της άμυνας θέλω γρήγορο παιχνίδι» και για αυτό τον λόγο ο Πορτογάλος έχει ζητήσει από τους παίκτες του να κάνουν μόνο δύο επαφές, στην συγκεκριμένη άσκηση.

Διαβάστε ακόμη...