«Περήφανος που έπαιξα στον ΠΑΟΚ»

Από paok24.com: Εκτός του Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας και του Αλίν Τόσκα, "αντίο" στον ΠΑΟΚ και στον κόσμο του Δικεφάλου είπε και ο Εβγέν Σάκχοφ, ο οποίος τα επόμενα δύο χρόνια θα αγωνίζεται στο ιταλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Λέτσε.
Πηγή: paok24.com
«Περήφανος που έπαιξα στον ΠΑΟΚ»

Ο Ουκρανός χαφ, "ανέβασε" στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram δέκα φωτογραφίες από τη θητεία του στον Δικέφαλο και έγραψε: "Είμαι ευγνώμων για αυτά τα τρία χρόνια που ήμουν εδώ μαζί σου ΠΑΟΚ. Ήταν μία τεράστια εμπειρία για μένα. Μεγάλωσα και ως άνθρωπος και ως ποδοσφαιριστής. Πρώτα από όλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, για την τεράστια συμπαράστασή τους.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης όλους τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα και τον πρόεδρο. κ. Ιβάν Σαββίδη. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου, με τους οποίους μοιράστηκα τους αγωνιστικούς χώρους όλα αυτά τα χρόνια. Τους ανθρώπους του stuff και όλους τους ανθρώπους που εργάστηκαν και συνεχίζουν να εργάζονται για το κλαμπ.

Μαζί με όλους εσάς και την υποστήριξή σας, γράψαμε ιστορία και πετύχαμε αυτά που όλοι θέλατε από εμάς εδώ και πάρα πολύ καιρό. Είμαι περήφανος που έπαιξα εδώ. Εύχομαι σε όλους σας τα καλύτερα, από τα βάθη της καρδιάς μου. Τις καλύτερες ευχές μου, δεν θα σας ξεχάσω ποτέ!".

Διαβάστε ακόμη...