Poll: «Μόνο ο Ιβάν Σαββίδης μπορεί να βγάλει τον ΠΑΟΚ από το αδιέξοδο» (PIC)

Από basketplus.gr : Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ περνά μέρες αγωνίας, αφού είναι «ξεκρέμαστη» διοικητικά και οικονομικά. Το BasketPlus ρώτησε τους αναγνώστες του ποια μπορεί να είναι η λύση και η ετυμηγορία ήταν σαφής: Ιβάν Σαββίδης.
Πηγή: basketplus.gr
Poll: «Μόνο ο Ιβάν Σαββίδης μπορεί να βγάλει τον ΠΑΟΚ από το αδιέξοδο» (PIC)

Μέσω της σελίδας του στο facebook, το BasketPlus ρώτησε τους φιλάθλους: «Πώς πιστεύετε ότι μπορεί να βγει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει;». Το 71% όσων πήραν μέρος στο poll, απάντησαν μόνο με τον Ιβάν Σαββίδη». Το 29% απάντησε «μέσα από συλλογική προσπάθεια».

Από το «θέλω», βέβαια, μέχρι το «γίνεται» υπάρχει μεγάλη απόσταση. Έχουν γίνει πολλάκις εκκλήσεις στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να ασχοληθεί με την ΚΑΕ, αλλά δε φαίνεται ιδιαίτερα «ζεστός» και ένας από τους λόγους είναι η ερμαφρόδιτη κατάσταση στο ευρωπαϊκό μπάσκετ με τα δεκαετή συμβόλαια της Ευρωλίγκας. Την ίδια ώρα, οι σχέσεις του με την πρώην, πλέον, διοίκηση της ΚΑΕ φάνηκαν να «παγώνουν». Μετά την παραίτηση του Μπάνε Πρέλεβιτς, ο Α.Σ. ΠΑΟΚ καλείται να βρει τη διάδοχη κατάσταση και μένει να φανεί αν θα διαφοροποιηθεί το «θένω» του Ιβάν Σαββίδη, κάτι που δε φαίνεται ιδιιίτερα πιθανό.

Δεν πρέπει να λησμονείται ότι ο ίδιος έχει βάλει ένα μεγάλο ποσό στην ΚΑΕ το οποίο μπορεί να μετοχοποιήσει όποτε θέλει (αν θέλει). Την ίδια ώρα, η υπόθεση του Γιώργου Καραμάνου «ναυάγησε» και μένει να φανεί αν το δεύτερο σκέλος του γκάλοπ, η «συλλογική προσπάθεια», μπορεί να δώσει κάποια λύση στο οξύ πρόβλημα του ΠΑΟΚ. Η ιστορία πάντως έχει δείξει (γενικώς) ότι τέτοια εγχειρήματα «συλλογικότητας» δεν έχουν φέρει (τα προσδοκώμενα) αποτελέσματα.

Διαβάστε ακόμη...