Αλλάζει τα πάντα ο Ιβάν στο OPEN! Τι θα γίνει στην εκπομπή του Ντέμη…

Από sfina.gr: "Ταύρος σε υαλοπωλείο" πήγε ο Ιβάν Σαββίδης στο OPEN την Τετάρτη, ημέρα κλήρωσης του πρωταθλήματος, όταν βρισκόταν στην Αθήνα και επισκέφθηκε το τηλεοπτικό κανάλι που έχει αγοράσει...... όπου εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για όσα έγιναν και γίνονται εκεί, στέλνοντας μήνυμα για σαρωτικές αλλαγές από τον Σεπτέμβριο.
Πηγή: sfina.gr
Αλλάζει τα πάντα ο Ιβάν στο OPEN! Τι θα γίνει στην εκπομπή του Ντέμη…

Ήθελε να μιλήσει ο ίδιος με κάποιους παραγωγούς, αλλά και τα διευθυντικά στελέχη, γιατί τα νούμερα τηλεθέασης δεν ικανοποιούν σε καμία περίπτωση και έτσι αποφασίζει να αλλάξει πολλά στελέχη, για να ξεκινήσουν καινούργιες εκπομπές από το φθινόπωρο και να εκμεταλλευθούν το στούντιο Θεσσαλονίκης, το οποίο έχει ήδη τελειώσει στον 7ο όροφο του ¨Μακεδονία Παλάς".

Αλλαγές θα γίνουν και στην αθλητική εκπομπή, που παρουσιάζει ο Ντέμης Νικολαϊδης, με βαρύτητα και στη Θεσσαλονίκη, αλλά ιδιαίτερα στην πορεία του ΠΑΟΚ, που δεν δόθηκε τόση μεγάλη βαρύτητα πέρσι... παρά το αήττητο της χρονιάς και τη σάρωση των εγχώριων τίτλων.

Θα γίνονται συνδέσεις με το στούντιο Θεσσαλονίκης κάθε βράδυ Κυριακής και όχι μόνο...

Όπως ανακοινώθηκε κατά την σύσκεψη, τη Γενική Διεύθυνση του Open TV θα αναλάβει η Κική Συλβεστριάδου, μέχρι σήμερα COO του σταθμού, ενώ τα καθήκοντα του νέου Διευθυντή Προγράμματος αναλαμβάνει ο Νίκος Κάλης.

Ο Ιβάν Σαββίδης εξέφρασε την απόλυτη στήριξή του στη νέα σύνθεση της ομάδας του καναλιού και τόνισε ότι αυτό θα φανεί έμπρακτα με οικονομική στήριξη προς το κανάλι όχι μόνο για την κάλυψη των τρεχουσών αναγκών και υποχρεώσεων αλλά και για το σχεδιασμό του νέου προγράμματος που θα οδηγήσει στην επόμενη φάση τον σταθμό.

Αναφορικά με την τηλεθέαση ο κ. Σαββίδης δήλωσε ότι σίγουρα δεν είναι αυτή που ήθελε, ωστόσο το 9,3% που σημειώθηκε τον Ιούνιο στο δυναμικό κοινό (18-54 ετών) είναι μια πρόοδος. «Έχω ψυχολογία πρωταθλητή και θέλω να πάμε ακόμα πιο ψηλά»τόνισε και συμπλήρωσε ότι «στα μίντια ήρθα για να μείνω. Είναι μια μακροπρόθεσμη επένδυση».

Ταυτόχρονα ζήτησε από τη νέα διοίκηση να ενισχυθεί η διαδραστικότητα με τους καταναλωτές οι οποίοι πλέον καταναλώνουν το προϊόν από διάφορες πλατφόρμες.

Τέλος, ο κ. Σαββίδης έστειλε μήνυμα ομαδικότητας στους συνεργάτες του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «η ομαδικότητα είναι πολύ σημαντική. Πρέπει η ομάδα να λειτουργεί σαν μία γροθιά καθώς η επιτυχία κρίνεται από το πνεύμα ομαδικότητας. Αυτό είναι κάτι που έμαθα από το ποδόσφαιρο. Πρέπει όλοι μαζί να αναδείξουμε τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...