Οι απαιτήσεις Πόρτο για Ολιβέιρα

Από inpaok.com: Όπως σας είχε ενημερώσει το INPAOK, ο Δικέφαλος επιθυμεί να φέρει και πάλι στη Θεσσαλονίκη τον Σέρτζιο Ολιβέιρα.
Πηγή: inpaok.com
Οι απαιτήσεις Πόρτο για Ολιβέιρα

Ο Πορτογάλος μέσος είναι μια επιλογή του νέου προπονητή των «ασπρόμαυρων» Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος τον θεωρεί έναν εξαιρετικά ποιοτικό ποδοσφαιριστή.

Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει ήδη τις πρώτες συζητήσεις με την ομάδα από την Ιβηρική Χερσόνησο, έτσι ώστε να διαπιστώσει τις διαθέσεις της αναφορικά με την παραχώρηση του παίκτη.

Οι «δράκοι» είναι θετικοί στο να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή και μάλιστα, πλέον έχουν ρίξει την τιμή του!

Πιο συγκεκριμένα, η Πόρτο τον Μάιο αξίωνε 12 εκατομμύρια για να τον παραχωρήσει, ενώ πλέον επιθυμεί 7 εκατομμύρια. Ο λόγος είναι το γεγονός πως σε ένα χρόνο ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με την εν λόγω ομάδα. Φυσικά, ακόμα και τα 7 εκατομμύρια είναι ένα πολύ υψηλό ποσό.

Πάντως, υπάρχουν σκέψεις από την πλευρά των Πορτογάλων να ανανεωθεί το συμβόλαιο του και στη συνέχεια να μπει στη λίστα με τους παίκτες προς δανεισμό.

Ακόμα δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα, αφού ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει τις προσπάθειες για να τον φέρει και πάλι στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε ακόμη...