Δυναμική παρουσία στην Λάρισα

Από acpaok.gr: Ολοκληρώθηκε και φέτος το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Νέων Ανδρών και Γυναικών (Κ23) στο Στάδιο Αλκαζάρ της Λάρισας.
Πηγή: acpaok.gr
Δυναμική παρουσία στην Λάρισα

Οι αθλητές του ΠΑΟΚ, που προκρίθηκαν για το πανελλήνιο πρωτάθλημα βαθμολογήθηκαν όλοι, πράγμα που αυτομάτως χαρακτηρίζει την παρουσία του τμήματος σίγουρα επιτυχημένη.

Ο Γιάννης Μανταρτζίδης κατετάγη 6ος Πανελληνιονίκης στο άλμα τριπλούν με ατομικό ρεκόρ και 5ος στο άλμα εις μήκος, έχοντας παρόλα αυτά αρκετά μεγάλα άλματα, ελάχιστα άκυρα και η δυνατή παρουσία του σίγουρα του επιτρέπει να ονειρεύεται πολλά περισσότερα για το μέλλον.

Η Φωτεινή Μίζιου για άλλη μια φορά φέτος εντυπωσίασε με την εξέλιξη της, καθώς ξεπέρασε για πολλοστή φορά τον εαυτό της καταρρίπτοντας το ατομικό της ρεκόρ στο άλμα τριπλούν καταλαμβάνοντας την 7η θέση στην Ελλάδα και την 11η στο άλμα εις μήκος.

Ο Στέφανος Τσολακίδης σταθερός σε άλλον ένα τελικό κατετάγη 8ος Πανελληνιονίκης στο άλμα επί κοντώ ενώ ο Νίκος Πέτρου και ο Κυριάκο Χόντο στην 10η και 11η θέση αντίστοιχα.

10ος Πανελληνιονίκης και ο Βασίλης Μπαρμπεράκης στα 400μ. δείχνοντας οτι επανέρχεται δυνατότερος σιγά σιγά από μια δύσκολη χρονιά.

Η Νίκη Ιακωβίδου και η Μαρία Χριστίνα Σιγούρου στάθηκαν άτυχες στον προκριματικό του μήκους καθώς στο τελευταίο άλμα έμειναν εκτός τελικού καταλαμβάνοντας έτσι την 13η και 14η Πανελλήνια θέση αντίστοιχα.

Η σκυταλοδρομία 4Χ100 νέων ανδρών (Καραγιώργος, Γαϊτανίδης, Μανταρτζίδης, Μαβιλίδης) τερμάτισε 8η στην Ελλάδα ενώ η 4Χ100 νέων γυναικών 9η (Τσαμτσίδου, Μίζιου, Ιακωβίδου, Σιγούρου), επίσης 9η και η 4Χ400 νέων ανδρών (Γαϊτανίδης, Καραγιώργος, Μπαρμπεράκης, Μαβιλίδης).

Συγχαρητήρια στους αθλητές και στους προπονητές για την δυναμική παρουσία! Πάμε ΠΑΟΚ!

Συνέχεια με το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων στα Τρίκαλα.

Διαβάστε ακόμη...