Σκληρό “παζάρι” για Ολιβέιρα

Απο sfina.gr: Ο πρόεδρος της Πόρτο, Πίντο Ντα Κόστα, επιβεβαιώνει την φήμη του πολύ σκληρού διαπραγματευτή που πουλάει ακριβά τους παίκτες του. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του Σέρζιο Ολιβέιρα.
Πηγή: sfina.gr
Σκληρό “παζάρι” για Ολιβέιρα

Παρά το επίμονο «πρέσινγκ» του Μάριο Μπράνκο, ειδικά μετά τον ερχομό του Αμπέλ Φερέιρα, ο Πίντο Ντα Κόστα επιμένει να ζητάει ακατέβατα τα 12 εκατ. ευρώ της ρήτρας και αφήνει να εννοηθεί στις συζητήσεις με τον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, ότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να πέσει κάτω από τα 10 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του 27χρονου διεθνή Πορτογάλου μέσου, ο οποίος ξεκίνησε προετοιμασία κανονικά με την Πόρτο.

Οι απαιτήσεις του Ντα Κόστα απέχουν πολύ από τα πέντε εκατ. ευρώ που δίνει ο ΠΑΟΚ, για μεταγραφή με μορφή συνιδιοκτησίας με την Πόρτο. Τα ίδια έλεγε βέβαια και ο πρόεδρος της Μπράγκα, Αντόνιο Σαλβαδόρ, για τον Φερέιρα, αλλά γρήγορα αναδιπλώθηκε και συμβιβάστηκε με τα τρία εκατ. ευρώ που πρόσφερε ο Δικέφαλος του Βορρά.

Ωστόσο, στην περίπτωση του Φερέιρα ο ΠΑΟΚ είχε ως καταλυτικό «σύμμαχο» τον ίδιο τον Πορτογάλο προπονητή, ενώ ο Ολιβέιρα θα ήθελε να μείνει στη Πόρτο, εάν διαπιστώσει στην προετοιμασία, ότι ο Σέρζιο Κονσεϊσάο τον υπολογίζει για την βασική 11άδα.

Η εξέλιξη του θέματος Ολιβέιρα είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων και αναμένεται να έχει πολλά «επεισόδια» ακόμα μέχρι να τελειώσει θετικά ή αρνητικά.

Διαβάστε ακόμη...