Κίνδυνος απώλειας και του Μαργαρίτη…

Από paok24.com: Την ώρα που η επόμενη μέρα της ΚΑΕ παραμένει ερωτηματικό, ο Προμηθέας Πάτρας φέρεται να κινείται για ακόμα μία φορά, για την απόκτηση του Βαγγέλη Μαργαρίτη.
Πηγή: paok24.com
Κίνδυνος απώλειας και του Μαργαρίτη…

Όπως προκύπτει από την Αθήνα, ο Μάκης Γιατράς θέλει τον αρχηγό του ΠΑΟΚ στην ομάδα του, «φλερτ» που είχε ξεκινήσει από πέρσι, αλλά ο Μαργαρίτης είχε απαντήσει θετικά στην πρόταση του ΠΑΟΚ για νέο συμβόλαιο.

Μπορεί το συμβόλαιο του Μαργαρίτη με τον ΠΑΟΚ να έχει ισχύ και για την επόμενη σεζόν, αλλά με την κατάσταση που επικρατεί στην ΚΑΕ, κανένας δε μπορεί να είναι σίγουρος για το μέλλον του στην ομάδα...

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αρχηγός έχει εκφράσει τη διάθεση να περιμένει μέχρι 15 Ιουλίου, μήπως και μέχρι τότε έχει φανεί «φως στο τούνελ» στην ΚΑΕ, ωστόσο ο Προμηθέας... παραμονεύει και φέτος, που τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα για τον ΠΑΟΚ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Μαργαρίτης και Γιατράς, είχαν συνεργαστεί πριν χρόνια στον Κεραυνό Αιγίου και ο προπονητής του Προμηθέα, δεν έχει κρύψει ότι αποτελεί ένα «μόνιμο» στόχο του.

Διαβάστε ακόμη...