Ανακοίνωση!

Η ελληνική πολιτεία δίνει σήμερα το πράσινο φως για τη δημιουργία ενός σύγχρονου ασφαλούς γηπέδου στην περιοχή της Τούμπας, το οποίο θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για την πόλη της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο.
Πηγή: acpaok.gr
Ανακοίνωση!

Έπειτα, από συνεδρίαση του ΚΕ.ΣΥ.ΠΟ.Θ.Α.(Κεντρικό Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων, του Υπουργείου Περιββάλοντος και Ενέργειας) και σχετική εισήγηση της επιτροπής Αστικού και Περιαστικού Θεσσαλονίκης ενέκρινε την εισήγηση, μετά από ακρόαση του ΠΑΟΚ και του Δήμου Θεσσαλονίκης, για την προέγκριση χωροθέτησης ειδικού χωρικού σχεδίου(Ε.ΧΣ.) για την ανέγερση νέου γηπέδου στην περιοχή Τούμπα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Με την εξέλιξη αυτή ανοίγει ο δρόμος για την ολοκλήρωση των μελετών και κυρίως της έκδοσης του σχετικού Προεδρικού Διατάγματος που είναι και το τελικό βήμα για την ανέγερση του νέου γηπέδου και της συνολικής ανάπλασης της αλάνας της Τούμπας.

Το γεγονός αυτό καθιστά την ευρύτερη περιοχή ως σημαντικό σημείο υπερτοπικής σημασίας για την πόλη της Θεσσαλονίκης αλλά και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της πόλης.

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Διαβάστε ακόμη...