Με μπουγέλο έκλεισε η χρονιά του στίβου!

Από acpaok.gr: Ολοκληρώθηκαν για τη φετινή αγωνιστική σεζόν οι προπονητικές "υποχρεώσεις" των μικρών αθλητών του τμήματος στίβου του ΠΑΟΚ.
Πηγή: acpaok.gr
Με μπουγέλο έκλεισε η χρονιά του στίβου!

Μετά απο μία χρονιά γεμάτη προπονήσεις, παιχνίδια, ταξίδια και δραστηριότητες εντός και εκτός γηπέδων, ήρθε η ώρα για τους μικρούς μας φίλους να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους.

Η τελευταία προπόνηση της χρονιάς για τις ακαδημίες μας στο Καυτανζόγλειο λοιπόν, συνοδεύτηκε από το γνωστό σε όλους "μπουγέλο", προκαλώντας άφθονες δροσερές πιτσιλιές γέλιου και χαράς στα μικρά παιδάκια μας, κρατώντας παρόλα αυτά θερμή την ανυπομονησία τους για να επανέλθουν στις προπονήσεις τη νέα σεζόν!

Φυσικά, τα αδέλφια Μακρή, Εύη & Μανώλης, δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στη θέα του μπουγέλου με αποτέλεσμα να γίνουν και οι ίδιοι παιδιά για λίγα λεπτά!

Η έφορος του τμήματος στίβου κ.Κεραμυδά αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους γονείς που όλη τη χρονιά στάθηκαν δίπλα μας σε κάθε μας κίνηση, βάζοντας και οι ίδιοι πολύτιμα και χρήσιμα λιθαράκια για την όμορφη χρονιά που πέρασε αλλά και γερά θεμέλια για τις χρονιές που έρχονται.

Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι, καλή ξεκούραση και με το καλό να ανταμώσουμε ξανά με την έναρξη των ακαδημιών απο Σεπτέμβρη!

Διαβάστε ακόμη...