ΠΑΟΚ: Η δύσκολη αποστολή για να επιστρέψει ο Σέρτζιο Ολιβέιρα

Απο ethnos.gr: Ο Αμπελ Φερέιρα είναι θετικός στη κατεύθυνση της προσέγγισης της Πόρτο για τον 26χρονο μέσο
Πηγή: ethnos.gr
ΠΑΟΚ: Η δύσκολη αποστολή για να επιστρέψει ο Σέρτζιο Ολιβέιρα


Το όνομά του Σέρτζιο Ολιβέιρα επέστρεψε στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ, και η παρουσία του Αμπελ Φερέιρα στη άκρη του πάγκου των νταμπλούχων συνδέεται άμεσα με αυτή την εξέλιξη. Οι «ασπρόμαυροι» αναμένεται να ζητήσουν από την Πόρτο να καθίσει στο τραπέζι για λογαριασμό του 26χρονου μέσου, που φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν, χωρίς αυτό να σημαίνει πως υπάρχουν ενδείξεις πως τα δεδομένα που είχαν διαμορφωθεί, και έκαναν τη συγκεκριμένη υπόθεση δύσκολη, έχουν αλλάξει.

Κατά πρώτον, το τοπίο στη Πόρτο εξακολουθεί να είναι θολό, και αυτό διότι η παραμονή του Σέρτζιο Κονσεϊσάο στο τιμόνι των «Δρακών» δεν είναι δεδομένη. Η αβεβαιότητα κάνει τον Ολιβέιρα να αμφιταλαντεύεται σχετικά με το μέλλον του, καθώς αυτό που προέκυπτε είχε να κάνει με τη διάθεση του Ολιβέιρα είτε να πείσει τον Κονσεϊσάο για την αξία του, είτε να ζητήσει την ευκαιρία του από το νέο τεχνικό της ομάδας, εφόσον υπάρξει αντικατάσταση. Αυτό που θα κάνει ο ΠΑΟΚ, όχι απλά με τη σύμφωνη γνώμη αλλά με τη προτροπή του Φερέιρα, είναι να ζητήσει από την Πόρτο να ξεκαθαρίσει να έχει εκείνη πάρει αποφάσεις για το μέλλον του Ολιβέιρα, και αν αυτή αφορά τη παραχώρησή του, να πέσουν στο τραπέζι τα πρώτα ποσά για να ξεκινήσει διαπραγμάτευση.

Η παρουσία του Αμπελ Φερέιρα στο πάγκο του «Δικεφάλου του Βορρά» ίσως παίξει το ρόλο της, με τον συμπατριώτη του Σέρτζιο Ολιβέιρα να είναι εκείνος που ζήτησε να επιστρέψει στο προσκήνιο η περίπτωση του 26χρονου μέσου, την ώρα που ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν ήταν τόσο «ζεστός» στη παραμονή Πορτογάλου.

Διαβάστε ακόμη...