Πέρασαν από εξονυχιστικό έλεγχο τον Ντόουγκλας

Από paok24.com: O Nτόουγκλας Αουγκούστο είναι και επίσημα παίκτης του ΠΑΟΚ, με τον 22χρονο Βραζιλιάνο χαφ να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με τον Δικέφαλο και να ακολουθεί την αποστολή των «ασπρόμαυρων» στο Άπελντοορν της Ολλανδίας.
Πηγή: paok24.com
Πέρασαν από εξονυχιστικό έλεγχο τον Ντόουγκλας

Ο νεαρός μέσος βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη το βράδυ της Παρασκευής και το ιατρικό επιτελείο του Δικεφάλου τον υπέβαλλε σε εξονυχιστικό έλεγχο ενώ στα χέρια των ανθρώπων του ΠΑΟΚ έφτασαν και όλες οι εξετάσεις και το ιατρικό ιστορικό του Ντόουγκλας από Κορίνθιανς και Μπαΐα.

Οι πληροφορίες για την αυτοάνοση ασθένεια της αντιδραστικής αρθρίτιδας, έκανε το ιατρικό τιμ των «ασπρόμαυρων» να περάσει από ακτίνες «Χ» τον Βραζιλιάνο χαφ, με τις εξετάσεις που υποβλήθηκε να είναι όλες καθαρές δείχνοντας πώς δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τον νεαρό μέσο.

Το όλο θέμα, άλλωστε, ξεκίνησε από μια λάθος διάγνωση, με τον Αουγκούστο να ακολουθεί μια ειδική θεραπεία χωρίς να χρειάζεται να ταλαιπωρηθεί παραπάνω με το θέμα που προέκυψε, αφού δεν παρουσίασε καμία επιπλοκή έκτοτε.

Διαβάστε ακόμη...