«Πρώτος μας στόχος η πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ»

Από paok24.com:Την πρώτη τους προπόνηση για τη σεζόν 2019-20 πραγματοποίησαν σήμερα οι Πρωταθλήτριες Ελλάδας, έχοντας ξανά μπροστά τους την πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από "διάλειμμα" ενός έτους.
Πηγή: paok24.com
«Πρώτος μας στόχος η πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ»

Πριν την έναρξη της προπόνησης, δύο από τα πλέον "κομβικά" στελέχη της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, που κατέκτησε μόνο με νίκες το περσινό Πρωτάθλημα Ελλάδας, η Ελένη Κακαμπούκη και η Θωμαή Βαρδαλή, εξωτερίκευσαν τις πρώτες τους σκέψεις για τη νέα σεζόν και "συμφώνησαν" στο ότι πρώτος στόχος του Δικεφάλου είναι να προκριθεί στη νοκ άουτ φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

"Ξεκινάμε τη σεζόν με το Τσάμπιονς λιγκ και στόχο την πρόκριση στη φάση των 32. Ξέρουμε ότι είναι ένας δύσκολος όμιλος, αλλά θα κάνουμε τα πάντα. Οι εγχώριοι στόχοι μας, παραμένουν οι ίδιοι. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, εάν τελικά αυτό πραγματοποιηθεί" τόνισε η Ελένη Κακαμπούκη, ενώ από την πλευρά της η Θωμαή Βαρδαλή, είπε:

"Να ευχηθώ καλή αρχή σε όλα τα μέλη της ομάδας και να μείνουμε μακριά από τραυματισμούς. Θα δουλέψουμε σκληρά και φέτος για να πετύχουμε όλους τους στόχους μας, με πρώτο την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ".

Υπενθυμίζεται πως οι αγώνες του ομίλου στον οποίο κληρώθηκε ο ΠΑΟΚ μαζί με Άντερλεχτ, Λίνφιλντ και Λίλεστρομ, θα διεξαχθούν στο Βέλγιο από τις 7 έως τις 13 Αυγούστου.

Διαβάστε ακόμη...