Κρίσιμες μέρες

Απο paok24.com: Μετά (και) την απόσυρση του ενδιαφέροντος Καραμάνου, το «αύριο» της ΚΑΕ παραμένει εξαιρετικά αβέβαιο
Πηγή: paok24.com
Κρίσιμες μέρες


Ο Ιούνιος έφυγε, χωρίς να βρεθεί κάποια λύση στο πρόβλημα της ΚΑΕ και μετά την απόσυρση του ενδιαφέροντος του Γιώργου Καραμάνου, η επόμενη μέρα παραμένει ερωτηματικό.
Η υπόθεση Καραμάνου κράτησε κάτι παραπάνω από ένα μήνα, επίσημα κι ανεπίσημα και όπως όλα δείχνουν, ολοκληρώθηκε με την επιστολή απόσυρσης του ενδιαφέροντος του, το περασμένο Σάββατο.

Τι γίνεται από εδώ και πέρα; Η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη αυτές και τις επόμενες ημέρες, αφήνει μια ελπίδα για το αύριο της ΚΑΕ. Ελπίδα που έχει να κάνει, προφανώς και όχι με ενεργή εμπλοκή του στο ιδιοκτησιακό, αλλά με τη στήριξη του, σε μια ΠΑΟΚτσήδικη διοίκηση, που θέλει να δημιουργήσει ο Α.Σ.

Υπάρχει και η επίσημη τοποθέτηση από τη Γενική Συνέλευση του Α.Σ., του Θανάση Κατσαρή, για συνάντηση επιφανών ΠΑΟΚτσήδων επιχειρηματιών, κάτι που όσο δε βρίσκεται λύση, όλο και πλησιάζει, αν και θα πρέπει να οργανωθεί, γιατί το οικονομικό πρόβλημα της ΚΑΕ είναι μεγάλο.

Για τον Λάζαρο Παπαδόπουλο έχετε ενημερωθεί από νωρίς μέσα από το PAOK24και είναι πολλά τα «αν» που υπάρχουν, προκειμένου να προχωρήσει, ενώ δε φαίνεται να υπάρχει ιδιαίτερη βιασύνη από την «ασπρόμαυρη» οικογένεια, για το θέμα του μπάσκετ.

Σε κάθε περίπτωση, κάθε μέρα που περνάει κάνει πιο κρίσιμη την κατάσταση της ΚΑΕ και αν συνεχίζει να περνάει ο καιρός χωρίς να βρίσκεται λύση, δε μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο, ακόμα και οι τελευταίοι Έλληνες παίκτες που έχουν απομείνει με συμβόλαιο στην ομάδα, να πάρουν την απόφαση να αποχωρήσουν

Διαβάστε ακόμη...