“Πρόταση 3.000.000 ευρώ του ΠΑΟΚ για Ιβάνουσεκ”!

Απο thessports.gr: Ένα από τα πιο μεγάλα ταλέντα του κροατικού αλλά και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου γενικότερα "στέλνει" στον ΠΑΟΚ κροατικό δημοσίευμα!
Πηγή: thessports.gr
“Πρόταση 3.000.000 ευρώ του ΠΑΟΚ για Ιβάνουσεκ”!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα germanijak.hr ο Δικέφαλος ενδιαφέρεται "ζεστά" για την απόκτηση του Λούκα Ιβάνουσεκ που αγωνίζεται στην Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και είναι στην λίστα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ο 20χρονος επιτελικός μέσος, που μετράει και δυο συμμετοχές με την εθνική Ανδρών της Κροατίας, σύμφωνα με τα κροατικά ΜΜΕ ήταν... σίγουρο ότι θα πάει στην Ντιναμό, αλλά ο ΠΑΟΚ έκανε "μπάσιμο" για την απόκτηση του όντας επιλογή του Μάριο Μπράνκο, με τον Πορτογάλο αθλητικό διευθυντή να γνωρίζει καλά την αγορά εκεί, αφού έχει περάσει για δυο σεζόν από την Χάιντουκ Σπλιτ.

"Η μεταγραφή του Ιβάνουσεκ στην Ντιναμό ήταν... δεδομένη, αλλά οι πρωταθλητές Κροατίας βρήκαν έναν μεγάλο ανταγωνιστή. Ο ατζέντης του 20χρονου μεσοεπιθετικού δέχτηκε κρούση από τον ΠΑΟΚ. Οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι έτοιμοι να προσφέρουν το ποσό των 3.000.000 ευρώ και μεγάλη αύξηση απολαβών στον ίδιο τον παίκτη για να τον δελεάσει ακόμα περισσότερο. Η διοίκηση της Λοκομοτίβα από την πλευρά της δεν βιάζεται να τον πουλήσει, ελπίζοντας ότι θα πάρει ακόμα μεγαλύτερο ποσό", αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Ο Ιβάνουσεκ την περσινή σεζόν με την φανέλα της Λοκομοτίβα πέτυχε έξι γκολ και πέντε ασίστ σε 34 συμμετοχές, ενώ είναι βασικό στέλεχος στην εθνική Ελπίδων της Κροατίας.

Διαβάστε ακόμη...