«Έρχομαι στον ΠΑΟΚ για τίτλους»

Από paok24.com: Ο Στιβ Μάρσαλ θα είναι τη νέα σεζόν ένα από τα βασικά «εργαλεία» στα χέρια του Γιούρι Φιλίποφ με στόχο την επιστροφή του ΠΑΟΚ στην κορυφή του πρωταθλήματος, αλλά και της αξιόλογης ευρωπαϊκής πορείας.
Πηγή: paok24.com
«Έρχομαι στον ΠΑΟΚ για τίτλους»

Με μεγάλη ανυπομονησία ο Καναδός ακραίος περιμένει τη στιγμή που θα μπει στο αεροπλάνο προκειμένου να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ προς το τέλος του καλοκαιριού ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Ο Μάρσαλ γνωρίζει καλά τους υψηλούς στόχους που έχει το τμήμα βόλεϊ του Δικεφάλου, ενώ υπογραμμίζει πως είναι ιδιαίτερη τιμή για τον ίδιο που θα αγωνιστεί σε έναν τόσο ιστορικό σύλλογο όπως ο ΠΑΟΚ.

Ο ίδιος βάζει ψηλά τον πήχη και εύχεται το τέλος της σεζόν να βρει την ομάδα να πανηγυρίζει με τον παθιασμένο, όπως τον χαρακτηρίζει, κόσμο της!

Χαρακτηριστικά τα όσα δήλωσε στο PAOK24:

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα γίνω μέλος στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και θα έχω την ευκαιρία να αγωνίζομαι μπροστά σε ένα τόσο παθιασμένο κοινό. Είναι τιμή για εμένα να φορέσω τη φανέλα ενός τόσο ιστορικού συλλόγου και εύχομαι να συνεχίσω την επιτυχημένη πορεία που έχει η ομάδα βόλεϊ τα τελευταία χρόνια με την κατάκτηση αρκετών τίτλων. Εννοείται πως στόχος μου δεν είναι άλλος από το να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και να κατακτήσουμε όλα τα εγχώρια τρόπαια.

Ανυπομονώ για να έρθω στη Θεσσαλονίκη, να γνωρίσω τους νέους συμπαίκτες μου, το τεχνικό τιμ και να ενσωματωθώ στην ομάδα. Θα δώσω τα πάντα για τους συμπαίκτες μου, την ομάδα και τον κόσμο του ΠΑΟΚ, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας. Εύχομαι να είναι μία επιτυχημένη σεζόν που στο τέλος θα μας βρει στην κορυφή!»

Διαβάστε ακόμη...