Το αντίο του Στοχ (vid+pic)

Από thessports.gr: Μετά τον ΠΑΟΚ και η Σλάβια Πράγας ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μίροσλαβ Στοχ.
Πηγή: thessports.gr
Το αντίο του Στοχ (vid+pic)

Σε σχετική ανάρτηση στα social media οι Σλοβάκοι ευχήθηκαν καλή τύχη στον Μίνο, ενώ στην επίσημη ιστοσελίδα της Σλάβια υπάρχουν δηλώσεις του Στοχ, αλλά και του προέδρου Γιάροσλαβ Τβρντικ.

Ο Στοχ δηλώνει:

"Ήρθε μια πρόταση από τον ΠΑΟΚ και μαζί με την οικογένειά μου αποφασίσαμε να την αποδεχθούμε. Ήθελα να δοκιμάσω ξανά στο εξωτερικό και η Ελλάδα ήταν η μοναδική χώρα, όπου δεν κέρδισα κάτι".

Συνεχίζοντας πρόσθεσε:

"Σίγουρα θα θυμάμαι ευχάριστα την Σλάβια, τα δύο χρόνια που πέρασα εδώ ήταν εξαιρετικά. Κερδίσαμε το πρωτάθλημα και δύο φορές το Κύπελλο. Είχα μία μέτρια αρχή, αλλά στη συνέχεια έδειξα στον κόσμο ότι ακόμη το... έχω".

Είπε ακόμη: "Θα θυμάμαι τις επιτυχίες, τις νίκες και μερικά όμορφα γκολ. Αν και θα μπορούσαν να είναι περισσότερα, είμαι πολύ ικανοποιημένος, που μπόρεσε έστω και λίγο να βοηθήσω στα επιτεύγματα της ομάδας τα τελευταία δύο χρόνια". Στη συνέχεια, ο Στοχ ευχαρίστησε τους φιλάθλους της Σλάβια, μέσω ενός βίντεο.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Σλάβια, Γιάροσλαβ Τβρντικ, δήλωσε:

"Με την συναίνεση των προπονητών και της διοίκησης υπέγραψα τη μεταγραφή του Στοχ στον ΠΑΟΚ. Έλαβα υπόψη σοβαρούς προσωπικούς λόγους από την πλευρά του παίκτη. Είναι μία μεταγραφή, εκτός πλάνων, αλλά υπάρχουν καταστάσεις με τις οποίες πρέπει να συμβοβαστείς. Θα μας λείψεις πολύ, Μίνο".

Δείτε το tweet ΕΔΩ 

 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...