Είπε αντίο και ο Τσονάκας (pic)

Από inpaok: Ο Γιώργος Τσονάκας, ο βοηθός του Ράζβαν Λουτσέσκου κατά τη θητεία του Ρουμάνου στον ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε με τη σειρά του τον Δικέφαλο.
Πηγή: inpaok.com
Είπε αντίο και ο Τσονάκας (pic)

Ο συνεργάτης του Ρουμάνου τεχνικού με μια μακροσκελή ανάρτηση στα social media θέλησε να πει το δικό του «ευχαριστώ» στους «ασπρόμαυρους».

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Η κοινή πορεία μου με τον ΠΑΟΚ τελειώνει. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα του ΠΑΟΚ, τους παίκτες, την διοίκηση, το ιατρικό επιτελείο, τους ανθρώπους που βρίσκονται καθημερινά πίσω από όλους και όλα και πραγματικά μας αγκάλιασαν κατά την άφιξη μας, και αυτό κάνει το αντίο τόσο δύσκολο.

Καταφέραμε να φτιάξουμε μαζί ένα σύνολο τόσο δυνατό, μια ομάδα που έγραψε ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, παλεύοντας απέναντι σε πολλά μέτωπα με έναν και μοναδικό στόχο, την νίκη. Ποτέ δεν σκύψαμε το κεφάλι και ποτέ δεν συμβιβαστήκαμε σε καμία κατάσταση. Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ άλλωστε.
2 χρόνια παρά κάτι μέρες λοιπόν μετά, 2 πρωταθλήματα και 2 κύπελλα μετά, έχοντας βάλει το λιθαράκι μας στην μεγάλη ιστορία του ΠΑΟΚ.
Εύχομαι καλή τύχη, καλή δύναμη κι ότι καλύτερο μέσα από την καρδιά μου για το μέλλον του ΠΑΟΚ.

Νιώθω ευλογημένος για όσα έζησα,κι όσα πήρα από τον ΠΑΟΚ. Για μένα πλεον θα είναι ένα μέρος που μπορώ να βρίσκω φίλους, κι όχι απλά συνεργάτες.

Ευχαριστώ για ΟΛΑ. @paok_fc».

Δείτε την ανάρτηση:

Διαβάστε ακόμη...