Αν στηριχθεί όπως ο Λουτσέσκου τότε θα πετύχει!

Από sportime.gr: Είναι λογικό να σοκάρει και να φέρνει ανησυχία στον ΠΑΟΚ η ξαφνική φυγή του Ραζβάν Λουτσέσκου. Αλλά στη ζωή του επαγγελματικού ποδοσφαίρου αυτά συμβαίνουν.
Πηγή: sportime.gr
Αν στηριχθεί όπως ο Λουτσέσκου τότε θα πετύχει!

Οι «ασπρόμαυροι» τώρα είναι που θα πρέπει να δείξουν ότι έχουν γίνει πραγματικά μεγάλη ομάδα και διοικητικά και να προσπεράσουν ένα ακόμα μεγάλο εμπόδιο. Μέχρι τώρα στις τελευταίες κρίσεις ο Δικέφαλος πήρε άριστα. Μπορεί λοιπόν να το πετύχει ξανά.

Άλλωστε ο ΠΑΟΚ πρέπει να αποδείξει ότι έχει μάθει να χειρίζεται ως πρωταθλητής όλες τις δύσκολες καταστάσεις διότι μόνο έτσι θα μείνει στην κορυφή. Το όνομα του νέου προπονητή είναι ασήμαντο. Το σημαντικό είναι η στήριξη που θα έχει ή όχι ο νέος τεχνικός των Νταμπλούχων.

Σίγουρα παίζει ρόλο η επιλογή προπονητή αλλά πιο κομβική θα είναι η επιλογή να έχει την στήριξη αυτών που πρέπει. Διότι κανείς δεν άντεξε χωρίς αυτήν τη στήριξη. Ο μόνος που πραγματικά την είχε ήταν ο Λουτσέσκου και έκανε πράγματα και θαύματα.

Ο Ρουμάνος, δεν ήταν κάποιος μεγάλος προπονητής αλλά στον ΠΑΟΚ τον στήριξαν όσο κανέναν άλλον και κατάφερε να κυριαρχήσει στα αποδυτήρια, κάνοντας το απόλυτο κουμάντο μέσα στην ομάδα. Οι παίκτες διαπίστωσαν ότι ήταν πραγματικό αφεντικό της ομάδας έχοντας τις πλάτες ΟΛΩΝ στον ΠΑΟΚ.

Διότι παλιότερα, υπήρχαν κάποιοι προπονητές που δεν είχαν την απόλυτη εμπιστοσύνη των μεγαλομετόχων, άλλοι που την είχαν αλλά δεν τους πίστευαν κάποιοι σημαντικοί παραγοντες της ΠΑΕ και άλλοι που δεν τους ήθελαν τα ΜΜΕ και κάποιοι φίλοι τους μέσα στην ομάδα. Τον Λουτσέσκου τον στήριξαν τύφλα όλοι τους και αυτός τους δικαίωσε και πέτυχε!

Οπότε χρειάζεται υπομονή και θα φανεί με τον χρόνο τι θα συμβεί ανεξάρτητα το βιογραφικό και το όνομα του προπονητή.

Διαβάστε ακόμη...