Αυτός είναι ο προπονητής…

Από sfina.gr: ...που γνωρίζει περισσότερο από κάθε άλλον τον ΠΑΟΚ!
Πηγή: sfina.gr
Αυτός είναι ο προπονητής…

Ο Λουτσέσκου την έκανε! Ξαφνικά! Το γεγονός πως αιφνιδιάστηκε ο Σαββίδης αποδεικνύεται από τη μη άμεση αντικατάστασή του. Κάποιοι είπαν ότι ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ή ο γιος του, Γιώργος, γνώριζαν ότι ο Ρουμάνος θα εγκαταλείψει. Αν το γνώριζαν, ο ΠΑΟΚ θα είχε προπονητή από χθες. Μπορεί να έβλεπαν πως ο Λουτσέσκου «στραβώνει» σε κάποια θέματα, όμως δεν πίστευαν ότι θα την κάνει μετά την έναρξη των προκαταρκτικών της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Όπως και να 'χει, ο Ραζβάν είναι παρελθόν.

Με τον ΠΑΟΚ να ψάχνει τον αντικαταστάτη του.

Υπάρχει, πάντως, ένας προπονητής που γνωρίζει περισσότερο από κάθε άλλον τον σημερινό ΠΑΟΚ:

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου!

Ναι, ο... μπαμπάς!

Ένας καταξιωμένος προπονητής, από τα καλά ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου!

Ο Ράζβαν συζητούσε καθημερινά μέσω skype ή τηλεφώνου με τον πατέρα του για το επόμενο παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου συμβούλευε τον γιο του ακόμα και για τη βασική ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει. Παρακολουθούσε τηλεοπτικά όλα τα ματς του Δικεφάλου και σε πολλά από αυτά είχε φυσική παρουσία.

Ο μπαμπάς Λουτσέσκου γνωρίζει ακόμη και τι νούμερο παπούτσια φοράνε οι παίκτες του ΠΑΟΚ.

Θα ήταν η ιδανική περίπτωση αν... δεν ήταν ο πατέρας του Ράζβαν Λουτσέσκου!

Το γεγονός της αιφνιδιαστικής αποχώρησης του γιου (κατά πάσα βεβαιότητα μαζί πήραν την απόφαση), δεν επιτρέπει σκέψεις για το ενδεχόμενο να αναλάβει, ο Μιρτσέα, την ομάδα.

Υπό τις παρούσες συνθήκες, λοιπόν, θεωρείται αδύνατον να αναλάβει τον Δικέφαλο, γιατί έχουν «χαλαστεί» τόσο οι Σαββίδηδες, όσο και ο κόσμος του ΠΑΟΚ, με τον γιο του. Πολλοί είναι, μάλιστα, εκείνοι που καταλογίζουν ευθύνες και στον ίδιο για την... μετακόμιση του Ραζβάν στο θρόνο με τα πετροδολάρια...

Αυτό, όμως, δεν αλλάζει την πραγματικότητα: Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου γνωρίζει τους παίκτες του ΠΑΟΚ και τη λειτουργία της ομάδας περισσότερο από κάθε άλλον προπονητή στον πλανήτη!

Διαβάστε ακόμη...