Παρελθόν ο Κωνσταντινίδης, αλλάζουν όλα στον ΠΑΟΚ

Από sdna.gr: Να παραιτηθεί από το πόστο του team manager στον ΠΑΟΚ μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τον Ραζβάν Λουτσέσκου αποφάσισε ο Παντελής Κωνσταντινίδης. Αλλάζει ολοκληρωτικά το τεχνικό τιμ του Δικεφάλου.
Πηγή: sdna.gr
Παρελθόν ο Κωνσταντινίδης, αλλάζουν όλα στον ΠΑΟΚ

Κεραυνός εν αιθρία στον νταμπλούχο ΠΑΟΚ, καθώς από χθες το βράδυ αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Παράλληλα, μαζί με τον Ρουμάνο τεχνικό θα αποχωρήσουν και οι συνεργάτες του, ενώ από την πλευρά του ο Παντελής Κωνσταντινίδης, αποφάσισε να παραιτηθεί από την θέση του team manager μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Στις τάξεις του νταμπλούχου ΠΑΟΚ δεν μένουν με σταυρωμένα τα χέρια και ήδη «σήκωσαν μανίκια» αναζητώντας τον αντικαταστάτη του Λουτσέσκου.

Στο πλαίσιο αυτό, μετά την χθεσινή σύσκεψη, θα υπάρξει σήμερα εκ νέου συνάντηση όπου θα τεθούν όλα τα θέματα στο... τραπέζι προκειμένου να αποφασιστεί ο τρόπος που θα κινηθεί ο σύλλογος ώστε να βρει άμεσα ο ΠΑΟΚ τον αντικαταστάτη του Ρουμάνου τεχνικού.

Είναι προφανές πως ο χρόνος πιέζει τον Δικέφαλο καθώς όλα έγιναν πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Ολλανδία την προσεχή Δευτέρα.

Πάντως η επιθυμία τους είναι να βρούνε έναν προπονητή που θα πάει την ομάδα ένα βήμα παραπάνω και σε καμία των περιπτώσεων δεν έχουν πανικοβληθεί από την παραπάνω εξέλιξη.

Στον Δικέφαλο είναι αποφασισμένοι να βρεθεί μια λύση επιπέδου όπου εξετάζονται εξονυχιστικά περιπτώσεις από το πάνω ράφι από το εξωτερικό, ενώ προσφέρουν εγγυήσεις πως ο νέος τεχνικός θα υποστηριχτεί με σοβαρή επένδυση.

Την ίδια ώρα, με την άφιξη του νέου προπονητή θα βρεθούν και τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν από εδώ και πέρα το τεχνικό τιμ του Δικεφάλου, καθώς ο μόνος που παραμένει είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων, Γιώργος Σκιαθίτης.

Διαβάστε ακόμη...