Παντοδυναμία Γραμμένου!

Από inpaok.com: Με 56 ψήφους εγκρίθηκε ο διοικητικός απολογισμός της διοίκησης Γραμμένου. «Όχι» μόνο από ολυμπιακό, ΑΕΛ, ΕΠΣ Πειραιά και άλλες δύο Ενώσεις. «Ναι» από ΑΕΧ.
Πηγή: inpaok.com
Παντοδυναμία Γραμμένου!

Ενισχυμένος παρά την ένταση των τελευταίων ημερών, βγαίνει ο Βαγγέλης Γραμμένος από τη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, που είναι σε εξέλιξη σε κεντρικό ξενοδοχείο της ΕΠΟ.

Παράλληλα, ο ολυμπιακός, για άλλη μια φορά είναι χαμένος.

Ο διοικητικός απολογισμός της νυν διοίκησης, έλαβε συνολικά 56 ψήφους ανάμεσα στις οποίες ήταν και η ΑΕΚ, παρά το γεγονός ότι οι φίλα προσκείμενες στην Ένωση Ενώσεις, πριν από μία εβδομάδα αποχώρησαν από το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την ανανέωση του συμβολαίου του Μέλο Περέϊρα.

Αντίθετα, «όχι» είπαν μόνο ο ολυμπιακός (που για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι πέρασαν οι εποχές που είχε επιρροή στα τεκταινόμενα του ποδοσφαίρου) , η ΕΠΣ Πειραιά, η ΑΕΛ, και οι ΕΠΣ Εύβοιας και Κέρκυρας.

«Παρών» δήλωσε η Κέρκυρα ενώ υπήρχαν και επτά απουσίες από τον Άρη, τη Λαμία, τον ΟΦΗ, τον Παναιτωλικό, τον Πανιώνιο και τις ΕΠΣ Ηλείας και Θεσπρωτίας.

Διαβάστε ακόμη...