Ξεμπρόστιασε τους “συμμάχους” ο Χούμπελ

Απο thessports.gr: Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε ο Χέρμπερτ Χούμπελ την Τακτική Συνέλευση των Ενώσεων-Μελών, καθώς όπως αποκάλυψε, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένους, ζήτησε να πληρώνει η FIFA τους μισθούς του Μέλο Περέιρα και των υπόλοιπων μελών της ΚΕΔ.
Πηγή: thessports.gr
Ξεμπρόστιασε τους “συμμάχους” ο Χούμπελ

Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, το αίτημα μάλλον θα γίνει αποδεκτό, στερώντας έτσι πλέον από την συμμαχία ΑΕΚ-Ολυμπιακού, κατά του Πορτογάλου.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Καλημέρα. Θα είμαι πολύ σύντομος, ώστε να μην κουράσω. Είχα έτοιμο ένα προσχέδιο, όμως το σκίζω μπροστά σας και θα σας μιλήσω από καρδιάς. Μου έδειξαν χθες βράδυ ένα απόφθεγμα κι ελπίζω να το προφέρω σωστά. Δεν επιθυμούμε να μας σώσετε. Είναι πολύ σωστή αυτή η πρόταση, γιατί όλοι εσείς πρέπει να σώσετε μόνοι σας τους εαυτούς σας. H FIFA και η UEFA δεν ήρθαν εδώ για να αναλάβουμε τα ηνία και να βρεθούμε πάνω από σας.

Η Επιτροπή Εξομάλυνσης ζήτησε μετά την ΠΔΕ, να έρθει μια ομάδα παρακολούθησης, κάποτε το ελληνικό ποδόσφαιρο έφτασε πολύ κοντά στον αποκλεισμό του. Δεν επιτρέπεται να υπάρχει βια, δεν είναι αποδεκτή κατά κανένα τρόπο. Γιατί δεν επιτρέπετε στους φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας να έρχονται στο γήπεδο; Υπάρχουν περισσότεροι αστυνομικοί από τη Λωρίδα της Γάζας. Είμαι στην Ελλάδα, μιλάω σε μια κοιτίδα του πολιτισμού. Θα έπρεπε να είστε υπόδειγμα. Ελάτε να συνεργαστούμε, οι μικροί χρειάζονται τους μεγάλους και το αντίστροφο. Πριν 15 χρόνια ήσασταν η κορυφαία ομάδα της Ευρώπης, πρωταθλητές.

Όποτε ερχόμαστε στην Ελλάδα κάποιος παραπονιέται για τη διαιτησία. Χρησιμοποιείτε μέσα πίεσης στους διαιτητές, δεν γίνεται αυτό. Δεν θα πάρουμε τα ηνία, για να σας πούμε τι θα κάνουμε. Πρέπει να υπάρξει μια νεα γενιά διαιτητών, μακριά από επιρροές και εκβιασμούς, που δεν γίνονται ανεκτοί από τα διεθνή όργανα.

Ο πρόεδρος έκανε ένα βήμα μπροστά και μου ζήτησε να σας το πω: η κάλυψη των μισθών του Περέιρα θα καλυφθεί από τη FIFA και την UEFA. Υπόσχομαι πως υπάρχουν καλές πιθανότητες για να συμβεί αυτό και πλέον δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το επιχείρημα πως ο κ. Περέιρα κοστίζει πολύ. Ας δουλέψουμε όλοι μαζί, καλές εργασίες σήμερα και μη μαλώνετε όλη την ώρα. Ευχαριστώ πολύ».

Διαβάστε ακόμη...