Μπαμ, ζιπ, αχ... σε υψηλές θερμοκρασίες

Απο basketplus.gr: Μια χαρά «παίζει» τον ΑΣ ο Καραμάν Μπέης. Έχει πάντα την πρωτοβουλία των κινήσεων, αν και θα έπρεπε να γίνεται το αντίθετο. Ωστόσο τα αυτογκόλ του ενδιαφερόμενου συνεχίζονται. Γιατί κάλεσε στην Αθήνα τον Μπάνε; Τι είναι... πληρεξούσιος του Ερασιτέχνη ο υπό παραίτηση πρόεδρος της ΚΑΕ; Πουλά κάτι; Και από την άλλη φταίει για αυτό και ο ΑΣ. Όσο για το πως λειτουργεί επικοινωνιακά ο Μπλακμάνος; Με γνωστούς και φίλους από την Αθήνα, την ώρα που πάει να αναλάβει τον ΠΑΟΚ... Εντάξει, μην είναι αργά όταν καταλάβει το λάθος του, αν το καταλάβει.
Πηγή: basketplus.gr
Μπαμ, ζιπ, αχ... σε υψηλές θερμοκρασίες

*Βέβαια όσες προτάσεις να κάνει περί μετοχών και ιδιοκτησίας, τίποτε δεν θα προχωρήσει, αν δεν δει ο Κατσαρής τον Ιβάν. Ακούμε ότι ο πρόεδρος έχει και έτοιμη διοικητική πρόταση. Εκ των έσω, ερασιτεχνική, ΠΑΟΚτσήδικη... Θα την προτείνει και θα ζητήσει στήριξη. Δύσκολα να πει ονόματα στον Ιβάν. Απλά οι υποψήφιοι θα βρεθούν λίγο αργότερα με το αφεντικό, αν αυτός πει ΟΚ. Και αν το κόλπο προχωρήσει, ακούμε ότι από τα γραφεία θα φύγουν και τα... συρτάρια.

*Όπως (περίπου) έφυγε ο Κωστής ο Στύλας. Θα καταλάβουν αργότερα την απώλεια. Το είχε αποφασίσει από τον Δεκέμβριο για οικογενειακούς λόγους. Άλλωστε το 2011 του είχαν κάνει μείωση. Τι να περιμένει; Νέα από τον νέο; Τυχαία είπε το ναι στον συγγενή του πρόεδρο, όταν ο τελευταίος έμαθε τι συνέβη εκεί στα δικά τους χώματα, τα Ημαθιώτικα. Και είχε κάνει τόσες προτάσεις όλα αυτά τα χρόνια στα υψηλά της ΚΑΕ για το δικό του αντικείμενο, αλλά όλες πήγαν στο βρόντο. Ήξεραν οι ειδικοί. Προς αποκατάσταση της αλήθειας...

*Όσο περί χορηγιών; Ο Στύλας ενημερώθηκε για το πάγωμα τους. Όχι από τον ίδιο τον Μπλακμάνο ... αλλά σίγουρα εκ μέρους του. Είπαμε. Τραγικά λάθη. Πάγωσαν πάνω από 70 φετινές χορηγίες. ίσως για αυτή την αποτελεσματικότητα τον ζήτησαν και από την Τούμπα, αλλά...

*Ακούσαμε ότι ο Μπάνε έκανε ξεχωριστές συναντήσεις με μέλη του σταφ και με Μάτζικ, Ζουρ-Τελ. Για του καθενός το αντικείμενο. Το θέμα είναι αν έπεισε ως πολιτικός σε αποχώρηση. Πάντως ο Μπλακ-κούσης (όχι ο δικός μας) εκτέλεσε χρέη προέδρου (βρε τι είχε γράψει ο Σχιζοφρενόπουλος αρχές του 2018 και έκανε έξαλλους μερικούς στο «Παλάτι»... αλήθεια ήταν τελικά ε;) για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα, το ίδιο κάνει και τώρα ανεπίσημα τουλάχιστον στον ΕΣΑΚΕ από τον Γενάρη. Τυχαίο και αυτό...

*Είναι της μοδός τελευταία στο «Παλατάκι» με τους διαδόχους. Θα έχει και συνέχεια; Όχι ο Μιλκτσόπουλος δεν θα προωθήσει το δικό του βλαστάρι στον ΕΣΑΚΕ (με το πρωτάθλημα σε αυτό το χάλι και ο ίδιος μπορεί σε ένα δίμηνο να τα έχει βροντήξει), του Μπλακμπέρι ο μικρός είναι... πολύ μικρός και ευτυχώς οι περισσότεροι από τους υψηλά ιστάμενους έχουν κοριτσάρες. Αλλά ποτέ δεν ξες... Εδώ η νέα Βουλή πάει να βγει φεμινιστικά.

*Οι άλλοι παίρνουν δύο 36χρονους και έναν που έχασε μισή σεζόν λόγω τραυματισμού. Φουλ για πρωτάθλημα... Που; Εκεί όπου τουλάχιστον 5 ομάδες δεν την βγάζουν, μια μεγάλη πάει σούμπιντη Α2 και το αντίτιμο για το πάρε δώσε για μια θέση στον ήλιο αρχίζει σιγά σιγά να ξεφτίζει.

*Μέχρι και η Αγιά το πάλεψε με δύο ραντεβού με τους Κύμιους, αλλά ακούγεται οτι τα λεφτά είναι πολλά (Άρι). Και αποφάσισε να κάτσει στα αυγά της. Μέχρι και το Σχηματάρι και η Χαλκηδόνα ακούστηκαν ως ενδιαφερόμενοι.

*Το όνομα μιας κυρίας άρχισε να ακούγεται πολύ στα Ανατολικά. Από την άλλη άκρη... Στις προ διετίας φωτο «έγραφε» σχετικά καλά. Παίζει ρόλο, ακούμε. Για να διούμε, για να διούμε... μέχρι ποιό επίπεδο.

*Και για τους πιο παλιούς, αυτούς που έζησαν τα μεγάλα 90s, τι εννοεί ένας «τεράστιος» παλαίμαχος, μιλώντας για... κουνούπια και μύγες; Ε όχι όλα σήμερα, προσεχώς... αρκετό γέλιο.

Διαβάστε ακόμη...