Ανακοίνωση της Μπαΐα για Ντούγκλας

Από inpaok.com: Ο Ντούγκλας Αουγκούστο αναμένεται μέχρι το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον ΠΑΟΚ, αλλά ο μάνατζέρ του είναι ήδη από χθες (27/6) στην Ελλάδα για να τρέξει τα διαδικαστικά της μεταγραφής.
Πηγή: inpaok.com
Ανακοίνωση της Μπαΐα για Ντούγκλας

Η Μπαΐα, στην οποία ήταν δανεικός ο 22χρονος Βραζιλιάνος χαφ από την Κορίνθιανς, εξέδωσε και ανακοίνωση για την άδεια που πήρε ο παίκτης για να προχωρήσει τη μεταγραφή του, χωρίς πάντως να γίνεται αναφορά στον ΠΑΟΚ.

Σε αυτή αναφέρονται τα εξής: «Η Μπαΐα ανακοινώνει ότι ο Ντούγκλας Αουγκούστο δέχθηκε πρόταση από ξένο σύλλογο και όπως προβλέπεται από το συμβόλαιο δανεισμού του, του δόθηκε άδεια για να ταξιδέψει και να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Η ομάδα μας δανείστηκε τον ποδοσφαιριστή τον Ιανουάριο χωρίς χρήματα από την Κορίνθιανς, θα επωφεληθεί από την αξία του ποσοστού μεταπώλησης αν τα δύο κλαμπ έρθουν σε τελική συμφωνία για τη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή».

Εν τω μεταξύ ΜΜΕ της Βραζιλίας σημειώνουν ότι ο Ντούγκλας πριν κλείσει στον ΠΑΟΚ είχε απασχολήσει και τη Ναντ, αλλά αυτός προτίμησε τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Μπαΐα, Γκιγιέρμε Μπελιτάνι, τόνισε ότι η ομάδα του θα πάρει 10% από τη μεταγραφή του Αουγκούστο στον ΠΑΟΚ (τα υπόλοιπα θα πάνε στην Κορίνθιανς).

Χαρακτηριστικά επισήμανε: «Η ομάδα μου (Μπαΐα) θα πάρει το 10% των χρημάτων από την πώληση του Ντούγκλας Αουγκούστο στον ΠΑΟΚ. Εμείς θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να καλύψουμε το κενό που αφήνει».

Διαβάστε ακόμη...