Έρχονται Στοχ και Ντούγκλας!

Από inpaok.com:Ημέρα μεταγραφικών αφίξεων είναι η σημερινή (28/6) για τον ΠΑΟΚ, καθώς αναμένονται στη Θεσσαλονίκη ο Μίροσλαβ Στοχ και ο Ντούγκλας Αουγκούστο για να υπογράψουν στον Δικέφαλο.
Πηγή: inpaok.com
Έρχονται Στοχ και Ντούγκλας!

Φυσικά πρώτα θα περάσουν και οι δύο από ιατρικές εξετάσεις και μετά θα κλείσουν οι μεταγραφές τους που θα κοστίσουν περίπου 4 εκ. ευρώ.

Ο Μίροσλαβ Στοχ επιστρέφει στον ΠΑΟΚ μετά από πέντε χρόνια (η πρώτη του θητεία ήταν τη σεζόν 2013-14 όταν σε 46 επίσημα ματς είχε 10 γκολ και 10 ασίστ) λίγους μήνες πριν κλείσει τα 30 του χρόνια (είναι γεννημένος 19 Οκτωβρίου 1989). Ο Δικέφαλος θα πληρώσει 1,5 εκ. ευρώ στη Σλάβια Πράγας για την απόκτησή του, ενώ ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές κοντά στο 1 εκ. ευρώ.

Ο Ντούγκλας Αουγκούστο είναι γεννημένος στις 13 Ιανουάριο 1997 και ο ΠΑΟΚ θα πληρώσει περίπου 2,5 εκ. ευρώ στην Κορίνθιανς για να τον αποκτήσει, ενώ η ομάδα του θα κρατήσει και ένα 15% σε περίπτωση μεταπώλησης. Ο 22χρονος Βραζιλιάνος χαφ θα υπογράψει στον Δικέφαλο τετραετές συμβόλαιο, ερχόμενος για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

Διαβάστε ακόμη...