Ηρθε Θεσσαλονίκη ο Ιβάν Σαββίδης!

Από inpaok: Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Ιβάν Σαββίδης.
Πηγή: inpaok.com
Ηρθε Θεσσαλονίκη ο Ιβάν Σαββίδης!

Μετά από απουσία σχεδόν 1,5 μήνα, λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων στην Ρωσία, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για θέματα που αφορούν τον Δικέφαλο αλλά και τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στη χώρα.

Το πρόγραμμα του ομογενή επιχειρηματία θα είναι ιδιαίτερα βαρύ τις επόμενες ημέρες καθώς έχει προγραμματίσει συναντήσεις με τους επιτελείς του τόσο στις επιχειρήσεις του όσο και στον ΠΑΟΚ.

Υπάρχουν αρκετά θέματα που αφορούν τον ΠΑΟΚ ενόψει της νέας περιόδου και πρέπει να ληφθούν αποφάσεις, ενώ δεδομένο θεωρείται ότι θα συναντηθεί και με τον Ράζβαν Λουτσέσκου για τις τελικές αποφάσεις αναφορικά με τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Τελευταία φορά που ο Ιβάν βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη ήταν στις 12 Μαίου. Συγκεκριμένα γιόρτασε με την ομάδα με την κατάκτηση του Κυπέλλου και παράλληλα του ΝΤΑΜΠΛ και αμέσως μετά αναχώρησε για την Ρωσία απ΄ όπου επέστρεψε σήμερα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον δείχνει ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, τόσο για το θέμα του τηλεοπτικού συμβολαίου που αναμένεται να «κλείσει» τις επόμενες ημέρες όσο και για τις εξελίξεις σε Super League και ΕΠΟ με δεδομένη την συμμαχία Ολυμπιακού και ΑΕΚ για την ανατροπή της σημερινής διοίκησης της ομοσπονδίας.

Διαβάστε ακόμη...