Ανησυχία για Βέρμπλουμ!

Με τους Βιεϊρίνια και Μαουρίσιο να έχουν αρκετό δρόμο ακόμα μπροστά τους μέχρι να τεθούν στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου, το μεγαλύτερο ερωτηματικό αυτή τη στιγμή στις τάξεις των Νταμπλούχων Ελλάδας, σε ότι αφορά τους "παλιούς" ποδοσφαιριστές, ακούει στο όνομα του Πόντους Βέρνμπλουμ.
Πηγή: paok24.com
Ανησυχία για Βέρμπλουμ!


Τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο Σουηδός μέσος συνεχίζει να ακολουθεί ειδικό ατομικό πρόγραμμα και δείχνει ιδιαίτερο ζήλο ώστε να επιστρέψει στην ενεργό δράση όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ωστόσο τα δεδομένα που υπάρχουν προκαλούν ανησυχία στις τάξεις του Δικεφάλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βέρνμπλουμ έχει διανύσει μεν το μεγαλύτερο μέρος της αποθεραπείας του αλλά εξακολουθεί να πονάει στο εγχειρισμένο πόδι του δε, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ από την πλευρά τους να έχουν αποφασίσει πως ο "Βίκινγκ" δεν θα πιεστεί κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στην Ολλανδία, προκειμένου να αποφευχθεί και ο παραμικρός κίνδυνος νέου τραυματισμού.

Ωστόσο, όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο ότι πολύ δύσκολα ο Σουηδός χαφ θα προλάβει να βρεθεί στην ιδανική κατάσταση πριν τα πρώτα επίσημα παιχνίδια του ΠΑΟΚ για το Τσάμπιονς Λιγκ, παρά το ότι ο ποδοσφαιριστής ίδιος πιστεύει πως θα βγει νικητής στη μάχη με τον χρόνο.

Διαβάστε ακόμη...