Μια ανάσα από ΠΑΟΚ ο Στοχ!

Από inpaok.com: Στον ΠΑΟΚ μετά από από πέντε χρόνια είναι έτοιμος να επιστρέψει ο Μίροσλαβ Στοχ, με τους «ασπρόμαυρους» να προσπαθούν να πυροδοτήσουν τη... μεταγραφική βόμβα.
Πηγή: inpaok.com
Μια ανάσα από ΠΑΟΚ ο Στοχ!

Ο Δικέφαλος κινήθηκε αστραπιαία και υπό άκρα μυστικότητα και είναι μια ανάσα από το να ντύσει στα «ασπρόμαυρα» τον Σλοβάκο διεθνή μεσοεπιθετικό, αποκτώντας τον με μεταγραφή, από την Σλάβια Πράγας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νταμπλούχοι θα καλύψουν το buy out ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, που υπήρχε στο συμβόλαιο του Στοχ με την ομάδα της Τσεχίας, έτσι ώστε να τον κάνουν δικό τους.

Ο ποδοσφαιριστής στα 29 του χρόνια, προέρχεται από μια άκρως εντυπωσιακή σεζόν με την ομάδα από την Πράγα, πετυχαίνοντας 13 γκολ και 14 ασίστ, σε 49 συμμετοχές, ενώ αναδείχθηκε πρωταθλητής με την Σλάβια Πράγας.

Φυσικά, ουδείς αμφιβάλει για το ταλέντο και την μεγάλη ποδοσφαιρική ποιότητα του Στοχ, με τους ιθύνοντες του Δικεφάλου να μένουν εντυπωσιασμένοι από την περσινή του παρουσία στην Τσεχία.

Παράλληλα, θετικά μέτρησε και το γεγονός ότι ο βραχύσωμος επιθετικός δείχνει πως έχει ωριμάσει αρκετά, σε σχέση με την προηγούμενη παρουσία του στην Θεσσαλονίκη και την ομάδα.

Το θέμα του Στοχ... τρέχει γρήγορα και τις επόμενες ώρες αναμένεται να ολοκληρωθεί, έτσι ώστε ο Σλοβάκος διεθνής ποδοσφαιριστής να γίνει μέλος του ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...