Αυτή είναι η Μπάρκομ Καζάνι Λβιβ

Από paok24.com: Οι επιτυχίες των τελευταίων ετών και το «δύσκολο» ταξίδι για τον ΠΑΟΚ τον Δεκέμβριο στην Ουκρανία.
Πηγή: paok24.com
Αυτή είναι η Μπάρκομ Καζάνι Λβιβ


Το εμπόδιο της ουκρανικής Μπάρκομ Καζάνι Λβιβ θα πρέπει να ξεπεράσει ο ΠΑΟΚ στη φάση των 32 του CEV Cup προκειμένου να συνεχίσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι τη νέα σεζόν.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Δεκέμβριο, με τα πρώτα παιχνίδια να πραγματοποιούνται το διάστημα 10 με 12 Δεκεμβρίου, με τον Δικέφαλο να είναι αναγκασμένος να ταξιδέψει μέσα στο χειμώνα στην Ουκρανία.

Η ρεβάνς θα γίνει το διάστημα 17 με 19 Δεκεμβρίου στο PAOK Sports Arena.

Η Μπάρκομ Καζάνι Λβιβ είναι μία ομάδα που ιδρύθηκε το 2009 και έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να αφήσει το στίγμα της στο ουκρανικό πρωτάθλημα με την κατάκτηση δύο τίτλων, αλλά και τριών κυπέλλων.

Επίσης, εδώ και τρία σερί χρόνια δίνει το παρών στην Ευρώπη και στο CEV Cup. Στην παρθενική της σεζόν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση η ουκρανική ομάδα γνώρισε τον αποκλεισμό στο «χρυσό» σετ από την Νόβι Σαντ.

Το... έργο επαναλήφθηκε την επόμενη σεζόν, με την Μπάρκομ Καζάνι Λβιβ αρχικά να αποκλείει την Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά και πάλι στη φάση των 32 να γνωρίζει τον αποκλεισμό από τη Νόβι Σάντ.

Την προηγούμενη σεζόν η ομάδα του Λβιβ αποκλείστηκε και πάλι στους 32 γνωρίζοντας δύο ήττες από την Λωζάννη.

Δείτε ΕΔΩ περισσότερα σχετικά με την Μπάρκομ Καζάνι Λβιβ το ρόστερ της οποίας είναι αμιγώς ουκρανικό, ενώ σε αυτό συναντάμε και τον Πολωνό, Φλιπ Μπιεγκούν.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...