Λάκης Οικονομίδης: «Γίνονται κάποιες σοβαρές κινήσεις»

Από sfina.gr:Στον «FOCUS FM 103,6» φιλοξενήθηκε ο Λάκης Οικονομίδης, ο οποίος μίλησε για την κατάσταση στο μπασκετικό και ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ, για την Νέα Τούμπα αλλά και την μεταγραφική ενίσχυση του Δικεφάλου στο ποδόσφαιρο.
Πηγή: sfina.gr
Λάκης Οικονομίδης: «Γίνονται κάποιες σοβαρές κινήσεις»

Για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ: «Είναι θέμα του κ. Κατσαρή διότι η ΚΑΕ είναι με διοίκηση πρωτοδικείου. Το ψάχνει ο κ. Κατσαρής αλλά δεν έχω κάποια ενημέρωση. Γνωρίζω κάποια πράγματα που ξέρω από την Αθήνα για τον κ. Καραμάνο αλλά δεν θέλω να επεκταθώ».

Για τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ: «Ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ είναι καλά. Γίνονται κάποιες σοβαρές κινήσεις, πιστεύω ο κ. Σαββίδης θέλει να διατηρήσει τα κεκτημένα και να κάνει αυτό που όλοι θέλουμε. Το γεγονός ότι έχουμε έναν προπονητή που είναι σοβαρός, από κει και πέρα οι κινήσεις που γίνονται είναι σωστές».

Για τις μεταγραφές νεαρών παικτών: «Καλά κάνει. Το γεγονός ότι έχουμε δικά μας ταλέντα, είναι 70 παίκτες από τις ακαδημίες σε διάφορες ομάδες. Η εμπειρία πάντα χρειάζεται σε μία ομάδα, για να προχωρήσουμε και στο Τσάμπιονς Λιγκ, γιατί αυτός είναι ο επόμενος στόχος. Η καταξίωση μπαίνει μέσα από την Ευρώπη. Πιστεύω πως ο κ. Σαββίδης και όλη η ομάδα να δώσουν την απαραίτητη βαρύτητα για να μπούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ώστε να μπουν και χρήματα στα ταμεία του ΠΑΟΚ. Θα πρέπει να κατεβεί η ομάδα έτσι όπως πρέπει για να μπούμε στους ομίλους, πράγμα που σημαίνει έσοδα για την ΠΑΕ».

Για την Νέα Τούμπα: «Εξαρτάται από το πως θα χειριστούν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ το συγκεκριμένο θέμα. Αυτήν την στιγμή ο ΠΑΟΚ έχει δύο ιδιόκτητα γήπεδα. Οι άνθρωποι πιστεύω ότι πρέπει να φροντίσουν για αυτήν την επένδυση. Σε κάθε περίπτωση αυτό το γήπεδο είναι ιδιοκτησία του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ. Εγώ δεν είμαι στην διοίκηση για να ξέρω κάτι περαιτέρω. Όσον αφορά κυβερνητικές αλλαγές, οι άνθρωποι που ασχολούνται με το θέμα να το δουν σοβαρά και να μην παίρνουν κομματικές θέσεις».

Για τους παίκτες που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ: «Χρειάζονται παίκτες στην μεσαία γραμμή»

Διαβάστε ακόμη...