Προβληματισμός στον ΠΑΟΚ για Ουάρντα

Από sdna.gr: Έντονος προβληματισμός επικρατεί στον ΠΑΟΚ αναφορικά με τον Αμρ Ουάρντα και την απόφαση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Αιγύπτου.
Πηγή: sdna.gr
Προβληματισμός στον ΠΑΟΚ για Ουάρντα

Την απομάκρυνση του Αμρ Ουάρντα από την Εθνική της χώρας, γνωστοποίησε με επίσημη ανακοίνωση η Ομοσπονδία της Αιγύπτου, όπως σημειώσαμε νωρίτερα μέσα από το SDNA.

Ο Ουάρντα φέρεται να είναι μπλεγμένος σε νέο ροζ σκάνδαλο, μαζί με τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού, Χασάν και δύο ακόμα Αιγύπτιους ποδοσφαιριστές, και για τον λόγο αυτό, φαίνεται πως πάρθηκε η παραπάνω απόφαση από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αιγύπτου.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η παραπάνω εξέλιξη επηρεάζει σαφώς και τον ΠΑΟΚ, καθώς ο ποδοσφαιριστής ανήκει στον Δικέφαλο μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το όλο θέμα φέρνει σε δυσμενή θέση τον Ουάρντα και αναφορικά με το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ, καθώς υπάρχει έντονος προβληματισμός στα γραφεία της Τούμπας.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα για τον παίκτη, όπου αυτή την ώρα, κανείς δεν γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωση του.

Το σίγουρο είναι, πως ο Ουάρντα θα κριθεί βάσει του αυστηρού πειθαρχικού κώδικα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και μένει να φανεί, ποιες αποφάσεις θα παρθούν.

Διαβάστε ακόμη...