Φορτούλα: «Θα βοηθήσει ο ανταγωνισμός με Ζίβκοβιτς τον Πασχαλάκη»

Από arenafm.gr: Στην απόκτηση του Ζίβκο Ζίβκοβιτς από τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε με δηλώσεις του στον ΑΡΕΝΑ FM 89.4 o παλαίμαχος τερματοφύλακας του «Δικεφάλου», Μλάντεν Φορτούλα.
Πηγή: arenafm.gr
Φορτούλα: «Θα βοηθήσει ο ανταγωνισμός με Ζίβκοβιτς τον Πασχαλάκη»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον Ζίβκοβιτς: « Δεν τον ξέρω πολύ καλά. Η παρουσία του στη Ξάνθη ήταν αξιόλογη. Του εύχομαι καλή επιτυχία. Θα έχει ανταγωνισμό με τον Πασχαλάκη, είναι καλός τερματοφύλακας. Ελπίζω να συνδυάσει τη παρουσία στον ΠΑΟΚ με τη κατάκτηση ενός τίτλου ή γιατί όχι με ακόμα ένα ντάμπλ».

Για το πώς θα αισθάνεται ο Πασχαλάκης: «Ο Πασχαλάκης είναι ένας ικανός τερματοφύλακας, που συνέβαλε σημαντικά στο ντάμπλ που κατέκτησε ο ΠΑΟΚ. Θα τον βοηθήσει ο ανταγωνισμός, προκριμένου να γίνει ακόμα καλύτερος. Αν έχεις από πίσω σου κάποιον ικανό, που μπορεί να σου πάρει τη θέση, τότε τα δίνεις όλα. Ενώ αν δεν έχεις κάποιον αξιόλογο και αισθάνεσαι σιγουριά, τότε μπορεί να χαλαρώσεις, είναι ανθρώπινο».

Για τη ψυχολογία όποιου θα είναι στον πάγκο: «Ο Ζίβκοβιτς όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ ήξερε ποιούς έχει να αντιμετωπίσει. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να έχει δύο ή τρεις καλούς τερματοφύλακες. Πιστεύω ότι είναι έτοιμος».

Διαβάστε ακόμη...