Στον ΠΑΟΚ ο Ιάσονας Γρηγοριάδης!

Από acpaok.gr: Ο Α.Σ ΠΑΟΚ και το τμήμα Πόλο Ανδρών ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα, Ιάσονα Γρηγοριάδη, για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.
Πηγή: acpaok.gr
Στον ΠΑΟΚ ο Ιάσονας Γρηγοριάδης!

Γεννημένος το 1996, έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στον χώρο της υδατοσφαίρισης στην ομάδα του Παναθηναϊκού το 2014, οπού έμεινε για δύο χρόνια.

Με σταθερές καλές παρουσίες, η σεζόν 2016-17 τον βρήκε στον Ν.Ο Καλαμακίου, εκεί που καθιερώθηκε, απέκτησε εμπειρίες και ήταν έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Ένα επόμενο βήμα, το οποίο ήρθε την σεζόν 2017-18. Ο Απόλλων Σμύρνης εμπιστεύτηκε τον 21χρονο τότε Ιάσονα Γρηγοριάδη, για να προστατεύει τα γκολποστ της «Ελαφριάς Ταξιαρχίας». Έμεινε για έναν χρόνο στην Αθήνα, με την επόμενη σεζόν να τον βρίσκει σε νησί της Ελλάδας, την Χίο.

Έτσι, την περασμένη σεζόν (2018-19) αγωνίστηκε στον Ν.Ο Χίου, οπού με την σημαντική συμβολή του, η ομάδα της Κρήτης κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή στην Α'1 Κατηγορία.

Όσον αφορά τις Διεθνείς εμφανίσεις, ο Ιάσονας Γρηγοριάδης ήταν αρχηγός της Εθνικής ομάδας εφήβων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αντιμετωπίζοντας στον όμιλο τις: Ουκρανία, Ρουμανία και Μαυροβούνιο.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ, ο Ιάσονας Γρηγοριάδης, είπε στο acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ. Γνωρίζω ότι έρχομαι σε μια ομάδα με μεγάλο όνομα και ιστορία. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα καταφέρει να πετύχει τους στόχους της που είναι μια θέση στις πρώτες 4 του ελληνικού πρωταθλήματος και μια αξιόλογη πορεία στο Euro Cup. Εύχομαι καλή αγωνιστική σεζόν!».

Καλώς ήρθες Ιάσονα! Πάμε ΠΑΟΚ!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Διαβάστε ακόμη...