Ο εξτρέμ και η ρήτρα 4 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιο του Μελίσσα

Απο paokday.gr: Είναι προφανές πως το βάρος στη μεταγραφική προσπάθεια του Δικεφάλου έχει πέσει στα χαφ, καθώς αύριο στην πρώτη προπόνηση της ομάδας μόλις οι Βέρνμπλουμ και Μίσιτς θα δώσουν το "παρών" από το περσινό ρόστερ.
Πηγή: paokday.gr
Ο εξτρέμ και η ρήτρα 4 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιο του Μελίσσα

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως ο Δικέφαλος δεν συνεχίζει να εξετάσει περιπτώσεις και για τον εξτρέμ αφού υπάρχουν συγκεκριμένα ονόματα που του αξιολογεί.

Η πληθώρα επιλογών στη συγκεκριμένη θέση δεν αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για τους επιτελείς της ασπρόμαυρης ΠΑΕ που έχουν αποφασίσει για την ενίσχυση και στην επίθεση αλλά το βάρος στην παρούσα φάση έχει πέσει στη συμφωνία με τους μέσους.

Όσον αφορά τον Νίκο Μελίσσα επιβραβεύτηκε για τη θετική παρουσία του στα δυο χρόνια δανεισμού του στη Λαμία και υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2022.

Η λεπτομέρεια που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι η ρήτρα αποχώρησης που μπήκε για τον Ελληνα τερματοφύλακα και είναι 4.000.000 ευρώ.

Με αυτό τον τρόπο η ΠΑΕ δείχνει την εμπιστοσύνη της και κυρίως την πίστη της πως το μέλλον του Μελίσσα είναι άκρως ελπιδοφόρο.

Διαβάστε ακόμη...