Έρχεται ο Ντόουγκλας Αουγκούστο!

Από npaok.com:Ο Γιώργος Σαββίδης είχε προαναγγείλει από νωρίς χθες (25/6) το απόγευμα ότι ο ΠΑΟΚ έχει κλείσει τον Ντόουγκλας Αουγκούστο.
Πηγή: inpaok.com
Έρχεται ο Ντόουγκλας Αουγκούστο!

Στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ και από άλλες πηγές, ενώ το βράδυ προς σήμερα (26/6) τα ξημερώματα υπήρξαν δημοσιεύματα επιβεβαίωσης και στη Βραζιλία.

Στη χώρα της σάμπα και του καφέ σημειώνεται ότι υπάρχει οριστική συμφωνία του ΠΑΟΚ με την Κορίνθιανς για την απόκτηση του Ντόουγκλας Αουγκούστο και ότι ο Δικέφαλος τον αποκτά πληρώνοντας 5 εκ. ευρώ. Το ποσό δεν είναι σωστό κάτι που επιβεβαιώνεται σε άλλα βραζιλιάνικα ΜΜΕ. «Στο ξεκίνημα των διαπραγματεύσεων, σύμφωνα με ανθρώπους κοντά στη διοίκηση της Κορίνθιανς, η προφορά των Ελλήνων ήταν κοντά στα δύο εκατομμύρια ευρώ», αναφέρει η «meutimao.com.br», ενώ το συνολικό κόστος της αγοράς προσδιορίζεται τελικά στα 2,2 εκ. ευρώ.

Ακόμη προσθέτουν ότι η ομάδα του θα κρατήσει ένα ποσοστό 15% σε περίπτωση μεταπώλησης και ο 22χρονος χαφ θα βρεθεί στην Ελλάδα για να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αύριο (27/6) θα αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη, για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί από τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...