«Επιβεβαίωσε» για Αουγκούστο και ο πρόεδρος της Μπαΐα

Από paok24.com:Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο φέρεται να βρίσκεται προ των πυλών του ΠΑΟΚ, με τον πρόεδρο της Μπαΐα, να επιβεβαιώνει έμμεσα την αποχώρησή του από την ομάδα.
Πηγή: paok24.com
«Επιβεβαίωσε» για Αουγκούστο και ο πρόεδρος της Μπαΐα

Ο 22χρονος μέσος, μπορεί να ανήκει στην Κορίνθιας, αλλά από τον περασμένο Ιανουάριο, αγωνίζεται ως δανεικός στη Μπαΐα με το δανεισμό του να του να έχει ισχύ μέχρι τον προσεχή Δεκέμβριο.

Μετά τις χθεσινές εξελίξεις και την πρόταση του ΠΑΟΚ, που σύμφωνα με όσα αναφέρονται στη Βραζιλία, έγινε δεκτή από την Κορίνθιανς, ο Αουγκούστο αναμένεται να μετακομίσει στην Ελλάδα, με τον πρόεδρο της Μπαΐα να επιβεβαιώνει έμμεσα, την αποχώρησή του.

Ο Γκιγιέρμε Μπελιντάνι, σε συζήτηση που είχε στο Twitter με φίλους της Μπαΐα, απάντησε σε ερώτηση για τους δανεικούς και τον Αουγκούστο, γράφοντας...

«Όταν ένας παίκτης έρχεται με δανεισμό έχουμε πάντα περιορισμούς για την παραμονή του. Δουλεύουμε όμως για να διασφαλίσουμε τη διατήρηση του ρόστερ. Και είμαστε ανάμεσα στις πέντε ομάδες της Βραζιλίας με το χαμηλότερο αριθμό δανεικών» έγραψε ο πρόεδρος της Μπαΐα...

Διαβάστε ακόμη...