Φουλάρει για Ευρωπαίο χαφ ο ΠΑΟΚ

Από inpaok.com: Αρνητική τροπή παίρνει η υπόθεση της μεταγραφής του Ίσμαελ Σίλβα στον ΠΑΟΚ, αφού οι επιτελείς του Δικεφάλου από το πρωί της Τρίτης έχουν αποσύρει το ενδιαφέρον τους για τον Βραζιλιάνο μέσο, στρέφοντας την προσοχή τους σε Ευρωπαίο χαφ.
Πηγή: inpaok.com
Φουλάρει για Ευρωπαίο χαφ ο ΠΑΟΚ

Τα... τερτίπια του ατζέντη του 24χρονου μέσου, παρά το γεγονός ότι υπήρχε συμφωνία τόσο ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Άχματ Γκρόζνι, όσο και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ανάγκασαν του επιτελείς του Δικεφάλου, να στρέψουν την προσοχή τους σε άλλη περίπτωση ποδοσφαιριστή.

Η κωλυσιεργία που παρατηρήθηκε με τα... εμπόδια που έβαζε ο εκπρόσωπος του νεαρού μέσου, ανάγκασε τους ανθρώπους του Δικεφάλου να αποσυρθούν από τις συζητήσεις για τον Ίσμαελ Σίλβα, αφού εξαντλήθηκαν τα περιθώρια του χρόνου και η υπομονή των επιτελών των «ασπρόμαυρων».

Ήδη οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν ξεκινήσει επαφές με Ευρωπαίο μέσο που προτάθηκε και αρέσει πολύ στους «ασπρόμαυρους», δεδομένου του ότι έχει και εμπειρία από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τις διαδικασίες για την απόκτησή του μαζί με την περίπτωση του Ντάγκλας Αουγκούστο, που είναι σε προχωρημένο στάδιο.

Διαβάστε ακόμη...