Πάει δικαστικά τον Χάτζι ο Ιβάν Σαββίδης (pic)

Από sdna.gr: Μεγάλο εκνευρισμό έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Γκιόργκι Χάτζι στην οικογένεια Σαββίδη, με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ να κινείται δικαστικά εναντίον του!
Πηγή: sdna.gr
Πάει δικαστικά τον Χάτζι ο Ιβάν Σαββίδης (pic)

Καθόλου καλά δεν ήχησαν οι δηλώσεις του Γκιόργκι Χάτζι κατά του ΠΑΟΚ και κυρίως του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος στην προσπάθειά του να απαντήσει στα λεγόμενα του Ραζβάν Λουτσέσκου, εξαπέλυσε «επίθεση» κατά του μεγαλομετόχου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο προπονητής του ΠΑΟΚ γνωμοδότησε για την Eθνική U21 της Ρουμανίας, τονίζοντας πως παρά την πρόκριση της στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, μόνο 5-6 παίκτες από την ομάδα του Μιρέλ Ραντόι θα μπορούσαν να παίξουν σε υψηλό επίπεδο, σημειώνοντας πως η συγκεκριμένη γενιά παικτών δεν αποτελούν σωτηρία για το ρουμανικό ποδόσφαιρο, ωστόσο, φαντάζουν ως μια ελπίδα.

Με δεδομένο πως στην Eθνική U21 της Ρουμανίας αγωνίζεται και ο γιος του Γκιόργκι Χάτζι, ο τελευταίος ανέβασε τους τόνους και στις δηλώσεις του κατά του Ραζβάν Λουτσέσκου, έφτασε στο σημείο να αναφερθεί ακόμη και στον Ιβάν Σαββίδη, προκαλώντας την «έκρηξη» του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Όπως όλα δείχνουν, ο Ιβάν Σαββίδης σκέφτεται να κινηθεί νομικά εναντίον του, όντας ιδιαίτερα ενοχλημένος από αυτά που ειπώθηκαν δημοσίως, κάτι που φρόντισε να δείξει και με ανάρτησή του ο γιος του, Γιώργος, σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

«Ο χρόνος μου, τα λεφτά μου, η οικογένειά μου και ο σεβασμός μου, δεν είναι για να παίζεις μαζί τους..».

Διαβάστε ακόμη...