Στα γραφεία του Α.Σ. ΠΑΟΚ ο Κυριάκος Κυριάκος! (pics & vid)

Από acpaok.gr: Τα γραφεία του ΠΑΟΚ επισκέφτηκε ο μέχρι πρότινος Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και υποψήφιος βουλευτής στην Α' Περιφέρεια Θεσσαλονίκης κ. Κυριάκος Κυριάκος, ο οποίος κατεβαίνει στον «στίβο» της πολιτικής με το ΚΙΝ.ΑΛ.
Πηγή: acpaok.gr
Στα γραφεία του Α.Σ. ΠΑΟΚ ο Κυριάκος Κυριάκος! (pics & vid)

Ο Κυριάκος Κυριάκος έτυχε θερμής υποδοχής από τον Πρόεδρο του ΠΑΟΚ κ. Αθανάσιο Κατσαρή, το Δ.Σ. του Σωματείου, καθώς και τους εφόρους όλων των τμημάτων που παρευρέθηκαν στη συνάντηση.

Στην αρχή της συγκέντρωσης, τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Α.Σ ΠΑΟΚ, κ. Αθανάσιος Κατσαρής, ο οποίος είπε: «Καλωσορίζουμε έναν δικό μας άνθρωπο, έναν άνθρωπο της οικογενείας του ΠΑΟΚ . Σίγουρα όλοι πρέπει να στηρίξουμε την προσπάθεια του, ώστε να γίνει βουλευτής. Ο Κυριάκος είναι ένας ικανός άνθρωπος και πιστεύω πως έχει πολλές πιθανότητες να εκλεγεί».

Στην συνέχεια, τον λόγο πήρε ο υποψήφιος βουλευτής στην Α' Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, κ. Κυριάκος Κυριάκος, ο οποίος χαρακτηριστικά είπε: «Έχουν περάσει 20 μέρες από τότε που παραιτήθηκα, που έχω να έρθω στο γήπεδο. Οπότε καταλαβαίνετε πως υπάρχει μία συγκίνηση. Πολύς κόσμος μου έχει δείξει το τελευταίο διάστημα προσωπική εκτίμηση. Αισθάνομαι πολύ όμορφα που ο κόσμος αναγνωρίζει τις υπηρεσίες που πρόσφερα όλα αυτά τα χρόνια στον ΠΑΟΚ. Αυτήν την εκτίμηση την αισθάνομαι σαν προίκα, την οποία πρέπει να τιμήσω, ανταποδίδοντας την αγάπη και την εκτίμηση που εισπράττω καθημερινά», ενώ συνεχίζοντας αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους «κατεβαίνει» στην πολιτικη και τους στόχους που έχει θέσει να υπηρετήσει.

Ακολούθησε διαλογική συζήτηση μεταξύ φίλων, αφού η κοινή ενασχόληση με τον ΠΑΟΚ επί σειρά ετών, έχει δημιουργήσει ισχυρές προσωπικές σχέσεις πάνω από κόμματα και παρατάξεις, ενώ στο τέλος όλοι οι παριστάμενοι ευχήθηκαν στον κ. Κυριάκο Κυριάκο καλή επιτυχία στην προσεχή εκλογική «μάχη».

Διαβάστε ακόμη...