«Κλεισμένος» ο Aουγκούστο αλλά...

Απο novasports.gr: Η συνειδητή κωλυσιεργία του Ίσμαελ Σίλβα, που αποδίδεται σε ... στρατηγική των εκπροσώπων του ως μια μορφή πίεσης προς τον ΠΑΟΚ να ενδώσει πλήρως στις οικονομικές του αξιώσεις προκάλεσε μεγάλο εκνευρισμό στις τάξεις των ανθρώπων του «Δικεφάλου». Ουσιαστικά τους ώθησε στην επόμενη περίπτωση που είχαν ξεχωρίσει κι αυτήν δεν είναι άλλη από του Ντάγκλας Αουγκούστο. Ο 22χρονος, ύψους 1,74 χαφ της Κορίνθιανς (σ.σ. αγωνίστηκε στην Μπαχία ως δανεικός) πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να καλύψει τις ανάγκες που έχει η ομάδα στη συγκεκριμένη θέση.
Πηγή: novasports.gr
«Κλεισμένος» ο Aουγκούστο αλλά...

Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχει επιτευχθεί συμφωνία στο οικονομικό και με τον ποδοσφαιριστή αλλά και με την ομάδα του κάτι που θέτει απόλυτα στη διάθεση του ΠΑΟΚ την ενεργοποίηση της συμφωνίας. Ωστόσο υπάρχει κάτι ακόμη σημαντικό που δεν το επιτρέπει να συμβεί αυτό τη δεδομένη στιγμή. Κι αυτό είναι η - εν εξελίξει - διαπραγμάτευση με μια πολύ σημαντική περίπτωση ποδοσφαιριστή που εφόσον ευοδωθεί θα έχει ως συνέπεια την αλλαγή ρότας με κατεύθυνση παίκτη με διαφορετικό στιλ και χαρακτηριστικά από αυτά του προαναφερθέντος Βραζιλιάνου. Όχι δηλαδή αυτά ενός καθαρόαιμου, δυναμκού αμυντικού χαφ.

Με τον χρόνο να πιέζει σημαντικά επείγει το όλο θέμα να ολοκληρωθεί άμεσα, καθώς ακολουθεί – ως προτεραιότητα – αυτό του ακραίου μεσοεπιθετικού, κίνηση πάνω στην οποία ο ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένος να επενδύσει πολλά κι όχι μόνον οικονομικά.

Διαβάστε ακόμη...