Σαν σήμερα η δικαίωση για Σικαμπάλα

Από paokfc.gr: Σαν σήμερα στις 25 Ιουνίου του 2008, σε μια πολύ κρίσιμη εποχή για τα οικονομικά του ΠΑΟΚ απορρίφθηκε η προσφυγή της αιγυπτιακής ομάδας Ζάμαλεκ στο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Λωζάνης (CAS) για το ποσό των 990.000 ευρώ.
Πηγή: paokfc.gr
Σαν σήμερα η δικαίωση για Σικαμπάλα

Ένα ποσό που είχε επιδικαστεί στον ΠΑΟΚ από το αρμόδιο Δικαστήριο της FIFA από τις 14 Δεκεμβρίου 2007 και έτσι η ομάδα της Αιγύπτου έπρεπε να καταβάλει το ποσό στον ΠΑΟΚ εντός 30 ημερών. Παράλληλα ο Μαχμούτ Σικαμπάλα τιμωρήθηκε με εξάμηνο αποκλεισμό από τους αγώνες.

Αιτία για όλα αυτά στάθηκε η ξαφνική αποχώρηση του Σικαμπάλα, ο οποίος είχε συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και πήγε στην Αίγυπτο, όπου η Ζάμαλεκ κατάφερε με έγγραφα που δεν είχαν ισχύ να εκδώσει δελτίο και να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Αιγύπτου.

Εκείνες οι ημέρες ήταν αρκετά σημαντικές για τα οικονομικά του ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε μπει σε μια νέα εποχή συσπειρώνοντας αρκετές προσωπικότητες του Δικεφάλου γύρω από τον Θοδωρή Ζαγοράκη, ο οποίος έχοντας κρεμάσει τα παπούτσια του φόρεσε το κουστούμι του προέδρου, σηματοδοτώντας την εκκίνηση για την «κάθαρση» του ΠΑΟΚ από τις οικονομικές θηλιές του παρελθόντος.

Εκτός από το ποσό που επιδικάστηκε για την υπόθεση Σικαμπάλα εκείνη την εποχή ήταν προς είσπραξη 1,1 εκατ. ευρώ από την μεταγραφή του Ντάνιελ Φερνάντεζ στην Μπόχουμ και 2,2 εκατ. ευρώ από την παραχώρηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Διαβάστε ακόμη...