ΠΑΟΚ: Προχωράει με Αουγκούστο-Ζεστός για Χόλτμπι!

Απο sportime.gr: Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί, η απόκτηση των δύο μέσων που αναζητεί ο ΠΑΟΚ για να ενισχύσει το κέντρο του και σημαντική αιτία, είναι τα... παιχνίδια του ατζέντη του Ίσμαελ Σίλβα.
Πηγή: sportime.gr
ΠΑΟΚ: Προχωράει με Αουγκούστο-Ζεστός για Χόλτμπι!

Ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου δημιουργεί προβλήματα και συνέχεια αλλάζει τα «θέλω» του, προσπαθώντας να εξασφαλίσει όλο και περισσότερα χρήματα ανεβάζοντας έτσι και το κόστος της μεταγραφής.

Για αυτό λοιπόν στον ΠΑΟΚ ενώ έχουν τον Σίλβα στις πρώτες επιλογές, είναι ιδιαίτερα προβληματισμένοι με την περίπτωση του και τα σημάδια δείχνουν «ναυάγιο». Αν ο 24χρονος χαφ δεν έρθει όντως στην Τούμπα, τότε θεωρείται δεδομένο στη Μικράς Ασίας πως οι πρωταθλητές Ελλάδας, θα «ντύσουν» στα ασπρόμαυρα τον Ντόουγκλας Αουγκούστο Σοάρες.

Έτσι λοιπόν τη δεδομένη στιγμή, προβάδισμα για να γίνουν κάτοικοι Τούμπας έχουν οι Λιούς Χόλτμπι και Ντόουγκλας Αουγκούστο.

Για τον τελευταίο, όπως αποκάλυψεαποκάλυψε το sportime, ο ΠΑΟΚ έχει ενημερώσει ήδη την Κορίνθιανς πως είναι διατεθειμένος να προσφέρει δύο εκατομμύρια ευρώ (και όχι πέντε όπως γράφανε οι Βραζιλιάνοι). Σημειώνουμε ότι η Κορινθίας ξόδεψε 1.000.000 πέρυσι το καλοκαίρι, για τον αποκτήσει από την Φλουμινένσε και μετά από ένα εξάμηνο τον παραχώρησε δανεικό για έναν χρόνο στην Μπαΐα.

Ανεξάρτητα όμως από την εξέλιξη της μεταγραφής αυτής, ο νταμπλούχος θα «χτυπήσει» και άλλον παίκτη για το κέντρο του και ο Λιούς Χόλτμπι έχει το προβάδισμα.

Στην Τούμπα ο Γερμανός αρέσει πολύ και όσο ο χρόνος κυλά, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Αμβούργου κερδιζει έδαφος.

Βέβαια, θυμίζουμε οτι γερμανικά ΜΜΕ ανέφεραν πως τον παίκτη διεκδικούν ακόμη οι Κάρντιφ, Φενέρμπαχτσε, Γαλατάσαραϊ και Σικάγο Φάιερ, κάτι που σημαίνει ότι όσο ο ΠΑΟΚ καθυστερεί να κάνει την επίσημη κίνηση του, τόσο θα δυσκολεύει η περίπτωση απόκτησης του.

Ο Χόλτμπι κάποτε θεωρούνταν από τα μεγαλύτερα ταλέντα του γερμανικού ποδοσφαίρου ωστόσο τα τελευταία χρόνια έχει πτωτική πορεία. Πάντως τη σεζόν που μας πέρασε, ο έμπειρος μέσος που έχει αγωνιστεί και ως εξτρεμ (σε λίγα ματς) είχε 31 συμμετοχές με 5 γκολ και 6 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Διαβάστε ακόμη...